Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din Italia, dată în judecată de soț pe motiv că-l bate și îl terorizează de când aflat că are o amantă
WhatsApp
O româncă din Italia este acuzată de soțul său că îl terorizează și chiar îl bate de circa doi ani de zile, cu complicitatea fiicei lor, după ce au aflat că acesta are o amantă. Bărbatul le-a dat în judecată pe cele două femei, iar cazul a fost dezbătut recent într-un tribunal din Iași. 

Potrivit publicației locale Evenimentul, Liviu P. s-a plâns judecătorilor că soția sa, Liliana, împreună cu fiica lor, Loredana, îl terorizează: „Dau dovadă de un comportament violent fizic și verbal”, a scris bărbatul în cererea depusă în instanță.

Liviu le-a solicitat astfel judecătorilor să facă partajarea locuinței familiale și să-i interzică Lilianei orice contact cu soțul ei. În ceea ce o privește pe Loredana, fiica lor, bărbatul cere ca aceasta să fie evacuată din locuință timp de șase luni de zile. Din declarațiile soțului rezultă însă că cele două femei locuiesc în Italia din anul 2019 și au revenit în țară doar de câteva ori de atunci. El a mai adăugat că, de fiecare dată când se întorc acasă, ele fac scandal, mai ales după ce au aflat că și-a găsit o amantă.

"Bărbatul nu s-a rezumat la doar atât, a menţionat un episod de la începutul anului, când a chemat poliţia, deoarece femeile stăteau să-l bată. Ajunşi la faţa locului, agenţii n-au avut ce consemna. În casă, era linişte şi pace. Liviu n-a prezentat judecătorilor nicio dovadă de agresiune, un certificat medico-legal, proces-verbal etc. Extrem de intrigaţi, magistraţii i-au cerut să detalieze, să spună toată povestea, de la ce a pornit această stare conflictuală din familie, potrivit sursei citate.

Reclamantul a început să detalieze. Liliana şi Loredana locuiesc, de fapt, în Italia. Stau acolo din 2019, vin în ţară doar din când în când şi de fiecare dată fac scandal. În acest răstimp, el şi-a găsit o amantă, iar ele nu erau deloc de acord cu aşa ceva. Când s-au întors, la începutul lui iunie, l-ar fi determinat să plece şi să stea în chirie, împreună cu iubita lui. De aceea, a solicitat ca pârâtele să-i achite 200 euro, contravaloarea cazării pentru luna respectivă.

Femeile au plecat înapoi în Italia, el s-a întors acasă, a stat liniştit trei săptămâni, trăind momente fericite alături de iubită. Pe 25 iulie, Liliana l-a sunat, i-a zis că se îmbarcă în avion şi va ajunge în câteva ore la Iaşi. Liviu a făcut o criză de nervi şi a devastat întreaga casă, a distrus uşile de la încăperi, apoi s-a mai calmat un pic. Nu şi soţia, care a rămas consternată la vederea peisajului. S-au certat toată noaptea, iar a trebuit să vină poliţia.

După ce i-au ascultat cu atenţie discursul, judecătorii l-au întrebat pe reclamant cu se face că, în toţi aceşti doi ani, nu a făcut nicio plângere penală. El a ridicat din umeri. Drept consecinţă logică, prin sentinţa de alaltăieri, i-a fost respinsă solicitarea", potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel