Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Românca din Italia, care a terorizat un primar, a fost trimisă cu forța în România
WhatsApp
Autoritățile din Italia au luat o măsură drastică împotriva unei tinere de 29 de ani din România, care a terorizat comunitatea locală, inclusiv prin incendierea unor proprietăți publice și prin hărțuirea unui primar. 
Românca din Italia, care a terorizat un primar, a fost trimisă cu forța în România / Sursa - Pexels

O femeie de naționalitate română, care a terorizat un primar dintr-o comună din localitatea Cadoneghe, a fost expulzată din Italia de către Poliția de Stat din Padova vineri, 1 martie, din cauza pericolului pe care îl reprezenta pentru societate, conform presei italiene.

Cu un istoric vast de infracțiuni în provincia Padova, care include incendieri și acte de vandalism, tânăra a fost subiectul mai multor investigații și anchete de-a lungul anilor. Printre cele mai recente incidente se numără incendierea unei biblioteci din Cadoneghe și hărțuirea primarului.

Citește și: O româncă s-a supărat pe primar și a provocat haos într-o localitate din Italia: Reținută de poliție după ce a dat foc bibliotecii 

 

Românca a fost îmbarcată de urgență într-un avion către București

 

Măsura de expulzare a fost validată de instanță, având în vedere comportamentul antisocial și periculos al tinerei. Polițiștii au însoțit-o pe femeie la aeroportul Marco Polo din Veneția, de unde a fost îmbarcată pe un zbor către București, având escală la Belgrad, sub escortă internațională din partea polițiștilor italieni.

Tânăra era cunoscută autorităților pentru multiplele infracțiuni comise în provincia Padova. Încă din 2014, a fost anchetată pentru furt calificat, iar ulterior în 2016 a fost anchetată pentru posesie de marijuana și în 2018 pentru amenințări. 

Doi ani mai târziu, în 2020 a fost deferită Autorității Judiciare pentru distrugere și invadare de terenuri și clădiri și pentru conducere în stare de ebrietate, tot de către personalul carabinierilor. De asemenea, tot în 2020, în august, a fost plasată în stare de arest pentru suspiciunea de infracțiune de furt din locuință și a fost dusă la închisoarea din Verona.

După ce a ieșit din închisoare câteva zile mai târziu, a fost din nou anchetată de către Volanti din cadrul Direcției de Poliție din Padova pentru furt calificat. În 2022, ea fusese anchetată pentru amenințare, hărțuire și pentru deteriorarea unui stabiliment public, iar în ianuarie 2023, primise un avertisment verbal pentru că era periculoasă.

Această serie de infracțiuni și comportamente antisociale au generat îngrijorare și reacții din partea comunității locale și a autorităților, iar măsura drastică de expulzare a fost văzută ca o soluție pentru protecția societății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel