Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă din diaspora, mesaj DISTRUGĂTOR pentru politicieni: Uitați cum facem noi banii! SĂ VĂ FIE RUȘINE!
WhatsApp
Maria Rohneanu, o româncă din diaspora, a transmis un mesaj cutremurător care ar trebui să îi facă pe politicieni să le crape obrazul de rușine.

"Ia uitați, domnilor Parlamentari, cum se fac bani în străinătate: Cocoşaţi, cu cizme în picioare, împingând căruțul cu fructe... să duci 14 kg de fructă în 10 minute, aşa se fac bani! Nu pe scaun, să vă treacă ziua. Noi muncim din toate puterile sa facem o brumă de bani să aducem bani în țară, muncim aici şi chieltuim în țară.

V-aţi gândit vreo dată la noi, prăpădiți, care plecăm şi lăsăm copii plângând şi plecăm la muncă să putem să-i întreținem. Ce credeți? Că sunt aşa mulți bani, nu? Nu sunt... căci în 2 luni de muncă abia ne ajunge să cumpărăm lemne. Ştiţi, domnilor parlamentari, că lemnele au ajuns un lux?

De unde luăm 5 000 de lei să luăm lemne. Oare ştiţi cu câți bani se încălzeşte o familie? Vă spun eu: nu vă interesează. 

(w670)

Va gândiți doar la buzunarele voastre cu pensii speciale și multe altele. Eu, sincer vă spun, acum în situația de față, mai gândiți-vă și la noi, nu doar la voi. Că nu trăiți să cheiltuiti toți bani pe care îi aveți dosiți. Vă gândiți cum să luați din munca noastră. Să vă fie rușine! Credeți că acoperiți găurile... nu, doar să vă bateți joc, de românii amărâți ce lucrăm în altă țară unde avem mai multe drepturi ca la noi în țară.

Dacă plecăm nu plecăm pentru că avem! Plecăm că ne-ați vândut țara și acum ne luați din banii munciți cu trudă, cu dureri îngrozitoare. Stați și voi aplecați în stilul ăsta șapte ore și vedeți pe urmă. V-ați gândit că suntem forțați de situația din țară să ne cocoșim la căpșuni și nu numai să stai în căldură de 40 grade și să bei apa caldă! Nu, nu vă gândiți!

Stați și gândiți-vă că nu aveți nci un drept să ne luați din munca noastră chinuită! În nicio țară nu se face așa! Faceți voi ce vă tăie capul. SĂ VĂ FIE RUȘINE DACĂ VĂ GÂNDIȚI SĂ NE LUAȚI DIN MUNCĂ NOASTĂ. BĂGAȚI DE SEAMĂ CĂ VĂ PUNEȚI LUME ÎN CAP! NU ACCEPTĂM AȘA CEVA", a fost mesajul transmis de româncă.

Sunteți de acord cu punctul ei de vedere? Așteptăm mesajele și comentariile dumneavoastră!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel