Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă, de 71 de ani, înjunghiată în gât de propriul soț. Victima a fost dusă urgent la spital
WhatsApp
Joi, dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 71 de ani a fost agresată de către soțul ei, tot de 71 de ani.
Româncă, de 71 de ani, înjunghiată în gât de propriul soț. Victima a fost dusă urgent la spital

Agenții Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București și un echipaj de prim ajutor au răspuns, joi, dimineață, la un apel din sectorul 5 al Captalei.

Polițiști, dar și echipaj de prim ajutor s-au deplasat de urgență la fața locului, la locuința din sectorul 5, unde au găsit-o pe femeie rănită.

Victima, ce prezenta o plagă tăiată la gât, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, a transmis Poliția Capitalei.

Un caz similar a  avut loc la începutul lunii decembrie în Vaslui, unde o femeie a cerut ajutorul polițiștilor, după ce ani întregi a fost agresată de soțul violent.

 

Româncă, terorizată de fostul soț, sfătuită de polițiști să fie mai înțelegătoare cu agresorul ei

 

O femeie din municipiul Vaslui, care a ajuns la capătul puterilor, după ce ani de zile a fost terorizată de fostul soț,  a mers la poliție cerând ajutor. Doar că, în loc să ia măsuri împotriva agresorului, oamenii legii au sfătuită pe victimă să-l ierte și să îl primească sub același acoperiș, chiar dacă locuința lor este o cameră de cămin.

Totul a început acum doi ani, când cei doi au divorțat, deoarece bărbatul era din ce în ce mai agresiv. De atunci a început calvarul, susține femeia, care este susținută de vecini și rude. Bărbatul nu a putut accepta că și-a pierdut familia, hotărând să se răzbune. Cu toate că a avut mai multe ordine de restricție, agresorul le-a încălcat fără niciun regret. Luna trecută a mers prea departe. A spart vizorul ușii de la intrare și a aruncat în casă cu o substanță toxică, urât mirositoare. Fosta lui soție spune că  bărbatul a mai avut încercări asemănătoare. Într-o zi, acesta a lăsat și gazul pornit și a plecat în oraș, deși ea era imobilizată la pat după o operație la coloană.

 

A fost sfătuită să își ierte agresorul

 

Femeia a decis să ceară ajutorul oamenilor legii. Pe data de 28 noiembrie, bărbatul iar a venit la ușa fostei soții. “Sper să se ia măsuri dure împotriva lui, să nu mai dau de polițiști precum domnul agent care s-a ocupat la început de caz și care mi-a spus că ar fi mai bine să îl iert pe fostul soț pentru că și el are dreptul să stea în locuință. Eu am spus să așteptăm să se facă partajul, apoi să îi dau banii care i se cuvin, dar nu a vrut. Fostul soț vrea doar să îmi facă rău. În plus, stau într-o cameră de cămin, nu un apartament cu patru camere. Când ai o persoană care a încălcat de mai multe ori ordinul de protecție, care a fost și reținut la secție, nu te gândești, ca polițist, că e posibil să se întâmple ceva rău dacă ne pui să stăm în aceeași cameră? Probabil vor să se ajungă la crimă, că fostul meu soț ar fi în stare și de așa ceva”,  a mai declarat vasluianca pentru Vremea Nouă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel