Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Româncă de 12 ani, dispărută după ce a plecat cu un ATV în pădure. Poliția cere ajutorul
WhatsApp
O fată de 12 ani din comuna Mușetești, județul Gorj, este dată dispărută de familie, după ce ar fi plecat de acasă cu un ATV în pădure și nu a mai revenit.
IPJ Gorj

Potrivit IPJ Gorj, polițiști din orașul Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, Stăncioi Alissa Maria, de 12 ani, din comuna Mușetești, a plecat de la domiciliu, cu un ATV pentru a face câteva fotografii în pădure și nu a mai revenit.

Polițiștii susțin că ATV-ul a fost găsit în apropierea unui drum județean, iar din verificări a rezultat faptul că minora ar fi plecat în Târgu Jiu.

La data plecării, fata purta pantaloni negri, încălțăminte sport albă, geacă albastră de blugi, peste care avea o altă geacă bleu de fâș.

Fata are 1.60-1,65 metri înălțime, constituţie astenică, o greutate de aproximativ 40-45 de kilograme și poartă aparat dentar.

Cei care pot da detalii care să ducă la găsirea fetei sunt rugați să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel