Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român urmărit ca-n filme în Italia după ce a furat o dubă: hoțul a încercat să scape și a lovit mașina de poliție
WhatsApp
O urmărire ca-n filme a început în Caponago și s-a încheiat la Carugate, unde poliția locală și carabinieri au reușit să-l oprească pe fugarul român care a răspândit panica pe străzi într-o dubă furată.
Român urmărit ca-n filme în Italia după ce a furat o dubă, hoțul a încercat să scape și a lovit mașina de poliție. Sursa foto: freepik.com

Urmarea a avut loc în seara zilei de joi, 16 noiembrie 2023. Totul a început în Caponago în jurul orei 18.00, unde polițiștii locali au interceptat o dubă furată într-o parcare de pe Via delle Gerole. Confirmarea a venit direct de la sistemul de citire a plăcuțelor de înmatriculare care monitorizează accesul în localitate și care a identificat imediat vehiculul care fusese inclus pe lista neagră a vehiculelor furate. Ofițerii i-au alertat apoi pe carabinieri, care au ajuns imediat la fața locului pentru a investiga cazul, scrie primamonza.it.

La finalul controalelor, deoarece nimeni nu se afla în autovehicul, militarii au părăsit parcarea, însă polițiștii locali au rămas într-o mașină civilă.

 

Bărbatul a încercat să scape, aruncând cu obiecte în polițiști

 

Chiar în acel moment a apărut un bărbat, care a urcat în dubă și a fugit, fără însă să-și dea seama că cei doi ofițeri se aflau în spatele lui în mașina civilă. Ofițerii au pornit în urmărire, raportând prompt carabinierilor traseul dubei.

În acel moment, militarii au început să urmărească vehiculul cu cinci patrule care veneau din Vimercate și Pioltello. Ajuns în apropierea unui sens giratoriu din Carugate, fugarul a fost blocat de mașinile poliției, dar a încercat o ultimă mișcare disperată încercând să pună mașina în marșarier pentru a scăpa.

În spatele lui, mașina de poliție a blocat drumul. Autoturismul a fost lovit și avariat, dar l-a împiedicat pe cetățeanul român să scape. Bărbatul a încercat să reacționeze aruncând cu obiecte în polițiști, dar a fost oprit de carabinieri și în cele din urmă încătușat de un polițist local.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel