Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român ucis si tranșat de soția geloasă. Criminala a păcălit poligraful, dar probele ADN au dat-o de gol
WhatsApp
O femeie de 37 de ani şi-a ucis soţul în urma unei crize de gelozie, iar apoi l-a tăiat în bucăţi şi le-a împrăştiat prin gospodărie. Criminala a negat fapta, iar anchetatorii au avut nevoie de ani întregi pentru a proba crima. Justiţia a condamnat-o acum la ani grei de închisoare.
Român ucis si transat de sotia geloasa. Criminala a pacalit poligraful, dar testul ADN a dat-o de gol

Curtea de Apel Galaţi a pronunţat verdictul definitiv în cazul Marianei Lupu, o brăileancă de 37 de ani. În data de 26 octombrie, aceasta a fost condamnată la 23 de ani de închisoare pentru omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de morminte, transmite Adevărul.

În plus, judecătorii au obligat-o pe femeie să urmeze un tratament medical până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Aceasta și-a ucis soțul, l-a tranșat și l-a ascuns în diverse locuri din gospodăria sa.

Crima s-a petrecut în satul brăilean Lanurile. Aceasta a şocat, la vremea respectivă, întreaga comunitate locală. Poliţistul brăilean Mihalache Lupu (56 ani) a dispărut, iar sora acestuia a anunţat dispariţia lui la Poliţie în decembrie 2016. Anchetatorii au stabilit ulterior că, pe 16 sau 17 decembrie 2016, pentru că nu s-a aflat nici acum data exactă a crimei, femeia l-ar fi ucis pe soţul său de 53 de ani, iar, apoi, aceasta a tranşat cadavrul şi l-a ascuns în diverse locuri din gospodărie.

 

Probele ADN au dat-o de gol

 

Criminala a negat permanent că ar fi comis fapta şi a fost chiar testată cu poligraful, însă a reuşit să păcălească aparatul și să treacă testul fără probleme. Rezultatele probelor ADN ar fi fost cele care au dat-o de gol pe femeie. Potrivit anchetatorilor, bărbatul ar fi fost lovit în cap cu un baston tip tonfă până când acesta a decedat. Femeia ar fi acționat în acest mod fiind mânată de gelozie.  

Totodată, femeia a fost judecată, în primă fază, în libertate. Judecătorii de la Tribunalul Brăila au arestat-o preventiv pe Mariana Lupu, însă femeia a susținut în continuare că nu şi-a ucis soţul şi că nu știe cum ar fi putut ajunge cadavrul în locuinţa sa. Potrivit anchetatorilor, nici până în prezent nu a fost găsit decât o parte din cadavrul bărbatului (lipsesc mâinile, mandibula, cea mai mare parte din torace şi abdomen), potrivit Adevărul.

De asemenea, și comportamentul familiei bărbatului a ridicat suspiciuni. Aceștia au reclamat posibila crimă la Poliţie încă din februarie 2017, dar nu au verificat locuinţa bărbatului până în octombrie 2018 (la un an şi jumătate distanţă). În acel moment, au descoperit părțile de cadavru. 

Inițial, femeia a fost judecată în libertate, fiind plasată sub control judiciar. Acum, poliţiştii au sosit la casa sa şi au dus-o pe femeie la penitenciar, unde aceasta urmează să îşi ispăşească pedeapsa, relatează Adevărul.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel