Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, revoltat de prețul băuturilor răcoritoare la cinema. ”18 ron un suc? Am mers la film în Norvegia?” 
WhatsApp
Un român a povestit cum a rămas șocat de prețurile cinematografelor din țară, asta după ce a realizat că a plătit 18.5 ron pe un suc. 
Foto: Stânga - Bilet cinema / Dreapta - Ilustrativ / Sursă: Stânga: reddit.com @SplasH / Dreapta: freepik.com

Într-o postare pe platforma de socializare Reddit, un român a povestit ce șoc a simțit când a realizat că o porție de nachos și un suc l-au costat nu mai puțin de 77.50 lei, cu sucul în valoare de 18.50 lei. "Mă sperie faptul că sucul a costat cât biletul de film. Să fie o greșeală sau am mers la film în Norvegia?" a întrebat retoric.

Cum arată postarea românului

 

”Am fost în seara asta la film și am luat două porții de nachos și un suc. Femeia de la casă a zis totalul de ”77.50 ron”, am pus cardul și m-am bucurat de film și de mâncare. Asta până am ajuns acasă și m-am uitat pe bon: 2 porții de nachos - 59 ron și sucul 18.50 ron?! Mă sperie faptul că sucul a costat cât biletul de film. Să fie o greșeală sau am mers la film în Norvegia?” 


Reacția internauților. ”Prețuri mai mari ca în Cehia” 

 

Reacțiile nu au întârziat să apară,mulți internauți și-au exprimat propria lor frustrare cu privire la prețurile exorbitante practicate de cinematografe. Unul dintre aceștia a comentat ironic că "totul costă triplu la cinema", în timp ce alții au sugerat soluții alternative, cum ar fi să mănânce înainte de a merge la film sau să reziste tentației de a cumpăra gustări scumpe în timpul proiecției.

”Mănânc înainte acasă sau ceva la food court, sau chiar nimic, că sunt adult și rezist două ore fără să plâng de foame. Doar nu sunt prost să dau atât pe niște nachos.” 

”Așa fac bani cinematografele. Prețul biletului e mic pentru ați da ideea că ”uite ce ieftin e, hai să îmi iau și de mâncare” și așa te păcălești.” 

”Tocmai ce am fost în Galați. Fraților, prețuri mai mari ca în Statele Unite sau Cehia. O oră de bowling 120 de lei? Nici în centru în Praga nu costă atât. Fițe! Bere cu mai puțin de 10 lei nu există.” 

”Eu am dat 36 de lei pe un popcorn mediu și un pepsi, aiurea rău.” 

”Tu nu știai că totul costă triplu la cinema?” 

”Chestia e că din bilet, 95% din ce plătești se duce pe costuri de distribuție și drepturi de difuzare care se plătesc studio-ului. Profitul cinema-ului vine din vânzarea produselor la supra preț și reclame difuzate înaintea filmului.” 

”Mai stai un an și o să tanjesti după sucul de 18,5 lei. Nebunia nu pare să se oprească…” 

”Am fost și eu la film weekend-ul ăsta și două  meniuri de popcorn mare și o apa, au fost 90 de lei…”

”Era suc la 5 litri?”

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel