Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, prins în timp ce fura bani cu magnetul din cutia milei a unei biserici din Italia 
WhatsApp
Un român a fost reținut după ce a încercat să fure bani din cutia milei. 
hot care fura bani din cutia milei

Carabinierii au arestat în flagrant delict un român de 37 de ani. Acesta s-a ales acum cu un dosar penal pentru furt calificat, după ce a fost prins că voia să dea "lovitura" la Biserica Parohială din Via Risorgimento din localitatea Casarsa della Delizia, situată în nord-estul Veneției. 

Alertați de preotul paroh care a semnalat prezența unei persoane care dădea târcoale și care apoi a scos bani din cutia milei, amplasată la intrare de personalul bisericii, agenții au reușit să-l oprească pe bărbat.

Preotul mai găsise cutia goală și intrase la bănuieli

 

Românul reușise să fure 100 de euro în monede. Polițiștii l-au prins și cu mecanismul improvizat: românul folosea o bandă dublu magnetică pe care o introducea în fanta pe unde ar fi trebuit băgați banii. Astfel, bărbatul reușea să scoată succesiv monede. Nu s-a mulțumit cu doar câteva, ci acesta insista dorind să le fure pe toate. Carabinierii au avut suficient timp să vină și să-l rețină.

Totuși, procurorul de caz a dispus eliberarea bărbatului din închisoare, acolo unde a fost dus imediat după reținerea efectuată în biserică.

Bunurile furate au fost returnate preotului paroh. Sunt în derulare cercetări pentru a verifica dacă există vreo legătură cu furturi similare de bani efectuate în aceeași biserică în ultimele luni. Preotul paroh începuse să fie mai atent la ce se întâmplă cu cutia milei după mai multe weekenduri în care nu a mai găsit bani în aceasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel