Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, prins în Germania cu 44 de găini ascunse printre bagaje. Când polițiștii l-au întrebat de ele, a "cotcodăcit" tot
WhatsApp
Descoperire bizară a polițiștilor germani. Zeci de găini au fost găsite în microbuzul unui român în timpul unui control de rutină.
Foto ilustrativ (Sursa: Freepik)

Un banal control în trafic efectuat de polițiștii germani a scos la iveală o situație neobișnuită. 44 de găini au fost descoperite transportate în condiții improprii într-un microbuz înmatriculat în România.

Incidentul s-a produs în urmă cu câteva zile pe autostrada A3 din Germania, în apropiere de nodul Regensburg-Universitat.

Potrivit publicației Nurnberger Nachrichten, polițiștii au oprit un microbuz care se deplasa din Belgia spre Austria, având la bord șapte pasageri. Unul dintre aceștia se odihnea într-un pat improvizat în partea din spate a vehiculului.

Inspecția bagajelor a dus la descoperirea a trei cutii în care se aflau înghesuite cele 44 de găini. Deși inițial n-a vrut să declare ce transportă, în momentul în care a fost întrebat de ele, șoferul le-a spus polițiștilor că sunt găini ouătoare.

Polițiștii au contactat biroul veterinar pentru a verifica starea transportului

 

Polițiștii germani au contactat biroul veterinar din Regensburg, medicii confirmând suspiciunile poliției: transportul era neadecvat, încălcând normele de protecție a animalelor și de prevenire a bolilor.

Ca urmare, găinile au fost confiscate și plasate ulterior într-un mediu adecvat și sigur.

Șoferul a fost sancționat cu o amendă drastică și a fost lăsat să plece doar după ce a plătit-o.

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel