Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român implicat într-un jaf, arestat pe Aeroportul Otopeni. Individul era căutat de o lună de zile
WhatsApp
Un român a fost arestat imediat după ce a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, acesta este bănuit că a participat la un furt făcut public luna trecută. 
Poliția de frontieră în alertă - tot mai multe acte false sunt depistate pe aeroporturi. Metodele, noi inventate de infractori. Sursa foto: politia_de_frontiera

Un bărbat a fost săltat de polițiștii direct din Aeroportul Internațional Henri Coandă din București. Acesta este bănuit că a participat la marele jaf din Voluntari de luna trecută, unde un fost ofițer SRI a fost jefuit. Hoții i-au furat pistolul și mai multe bijuterii din seif. 

În urmă cu câteva săptămâni, casa unui fost ofițer SRI a fost spartă de o grupare de hoți, furându-i astfel bunurile ținute în seif. Polițistul era plecat de acasă împreună cu familia în momentul în care hoții au spart casa și seiful. Prejudiciul constă într-un pistol letal, zeci de cartușe și bijuterii valoroase. 

Arma furată a fost găsită

Bărbatul a venit cu un avion de la Bruxelles, iar în momentul în care a aterizat pe Aeroport și și-a prezentat actele, a fost direct încătușat. În acest moment, acesta se află în fața unui judecător pentru a i se confirma mandatul de arestare, a informat Digi24 în jurnal. 

Anchetatorii au declarat că bărbatul a făcut parte din gruparea care a dat spargerea în casa fostului ofițer SRI, în urmă cu acum o lună. Acesta ar fi furat mai multe bijuterii pe care ulterior le-a amanetat și a fugit în altă țară. 

Arma letală furată a fost aruncată într-un lac din județul Ilfov, însă din fericire, a fost găsită acum o săptămână de scafandrii. 

În total, 4 indivizi au fost arestați și acuzați de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel