Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, hoţ de parmezan în Italia. Şi-a umplut coşul, dar a uitat să plătească
WhatsApp
Un bărbat de 40 de ani, de origine română, fără adăpost și cu mici precedente penale a fost arestat de carabinierii din Sant’Ambrogio di Valpolicella, sâmbăta trecută, după ce a sustras mai multe bunuri din trei supermarketuri din zonă.

Bărbatul a fost oprit de carabinierii chemaţi de directorul supermarketului Eurospin din Domegliara, de unde românul a furat mai multe bucăţi de parmezan, în valoare de 150 de euro.

Atunci când l-au percheziţionat pe român, carabinierii au găsit şi o cheie auto, de la un automobil Jaguar vechi, lăsat în centrul Verona. Prin baza de date, carabinierii au identificat şi alte vehiculele înregistrate pe numele bărbatului și au început să le caute. În parcarea supermarketului, militarii au găsit o motocicletă Derbi, care figura pe urmele bărbatului. Sub șaua motociclete, militarii au găsit alimente, parfumuri și lenjerie de corp, pe care tocmai le furase din supermarketurile Lidl și Rossetto di Sant'Ambrogio, transmite larena.it.

După ce i-au informat pe directorii acestor supermarketuri de furt, carabinierii l-au arestat pe român, care este acuzat de furt calificat. Audierea lui a avut loc, ieri, la Curtea din Verona. Judecătorul a validat arestarea și l-a condamnat pe bărbat la 3 luni de închisoare și la o amendă de 100 de euro.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel