Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român dispărut de peste 15 ani, găsit mort în Italia. Autoritățile "sapă" pentru a găsi răspunsuri
WhatsApp
Autoritățile din zona Vibonese din regiunea Calabria sunt în mijlocul unei investigații intense, în căutarea răspunsurilor legate de dispariția unui tânăr român în urmă cu peste un deceniu.
Român dispărut de peste 15 ani, găsit mort în Italia. Autoritățile sapă pentru a găsi răspunsuri

La fața locului, în Filandari, lângă drumul provincial 17, carabinierii coordonează eforturile de excavare a posibilului cadavru al unui tânăr de naționalitate română, după ce acesta și-a pierdut urma în 2008.

Zona rurală în care se desfășoară operațiunea de căutare a fost deja sechestrată, permițând autorităților să efectueze săpături și alte proceduri în încercarea de a descoperi rămășițele bărbatului dispărut. Procuratura din Vibo Valentia, sub conducerea procurorului Camillo Falvo, a preluat cazul și coordonează ancheta. Cu toate acestea, este de remarcat că investigația nu a fost preluată de Districtul Antimafia din Catanzaro, indicând faptul că, în acest moment, ipotezele principale ale anchetatorilor exclud legătura cu posibilele activități ale clanului 'ndrangheta, "Lupii albi" sau a altor grupuri infracționale locale.

 

Românul este dispărut de peste 15 ani

 

Dispariția tânărului român în 2008 a fost un mister îngrijorător timp de mulți ani, iar acum, cu această descoperire potențială, speranțele sunt ridicate că familia și autoritățile vor obține în sfârșit răspunsuri. Cu toate acestea, înainte de a trage concluzii definitive, este necesar ca operațiunea de excavare să continue și să fie finalizată.

Locuitorii din zonă au fost uimiți de activitatea intensă desfășurată de forțele de ordine, iar comunitatea așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă această descoperire va aduce la încheierea unei perioade lungi de incertitudine și îngrijorare.

În timp ce investigația continuă să se desfășoare, se pune accentul pe respectarea procedurilor legale și pe asigurarea că toți cei implicați vor fi aduși în fața justiției, dacă este necesar. Familie și prietenii tânărului dispărut urmăresc îndeaproape evoluția evenimentelor, sperând că acest capitol întunecat din viața lor va primi în curând o concluzie clară și definitivă.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel