Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, închis pentru numeroase jafuri. Bărbatul avea o tehnică specială prin care fura din casele de marcat
WhatsApp
Un român a fost trimis în închisoare pentru numeroase furturi comise în Parma, Italia. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, Voinea Marian, a fost reținut și arestat în Parma în legătură cu o serie de furturi comise împotriva barurilor, asociațiilor sportive, spălătoriilor și gelateriilor din oraș. Acesta a fost suspectat de numeroase furturi care au avut loc mai ales în perioada august 2023 - 2 martie 2024, cu unele incidente și în 2022.

Un român în vârstă de 32 de ani a fost reținut și arestat în Parma, fiind suspectul unei serii de furturi. Din informațiile furnizate de carabinieri, se pare că bărbatul avea o tehnică specială prin care fura bani din casa de marcat. Marian Voinea este suspect că a furat bani din baruri, asociații sportive, spălătorii și gelaterii. 

Metoda de furt a românului

 

Investigațiile derulate de autorități au relevat că modul de operare al suspectului părea să fie constant: alegerea meticuloasă a țintelor unde să găsească bani lăsați nesupravegheați, pentru a putea acționa rapid și evita orice obstacol între el și pradă.  

Citește și: Doi români furau produse de lux din restaurantul din Madrid în care lucrau. Preferau brânzeturile speciale, caracatiță sau foie gras

Marian a fost depistat în incinta unei piscine abandonate, în urma unei măsuri asigurătorii  emise de GIP-ul (Giudice per le Indagini Preliminari) orașului Parma, la solicitarea Parchetului. Ulterior, acesta a fost declarat în stare de arest și dus la închisoarea din Parma.

Investigațiile au implicat vizionarea atentă a imaginilor de supraveghere video, interviuri cu martori și investigații pe teren, oferind autorităților suficiente probe pentru a-l aresta pe presupusul făptaș.

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel