Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Tânăr de 29 de ani, dispărut fără urme în Italia. Mama lui Ștefan e disperată și cere ajutorul cetățenilor: ”Ajutați-mă să-l găsesc”
WhatsApp
Ștefan Mihai Galiceanu a dispărut în mod misterios pe 1 aprilie din orașul Palazzo del Pero. Familia îndurerată a făcut un apel public, rugând cetățenii să ofere orice informație despre fiul său. 
Foto: Ștefan / Sursă: tuttoggi.info

Ștefan Mihai Găliceanu, în vârstă de 29 de ani și rezident în Palazzo del Pero (Pg), este căutat de familia sa de aproape o lună, după ce a dispărut misterios pe data de 1 aprilie. Plecând din Città di Castello cu mașina sa, un Ford Fiesta albastru închis cu plăcuța de înmatriculare DP523EE, tânărul nu s-a mai întors acasă niciodată.

Semnalmentele tânărului dispărut

 

Mama sa Clara, îndurerată și disperată, a apelat la ajutorul publicului prin intermediul programului „Cine l-a văzut?”, cerând orice informație care ar putea duce la găsirea fiului său, relatează presa italiană

Ștefan, care deținea o firmă de construcții împreună cu tatăl său, se confrunta cu dificultăți în viața sa, conform mărturisirilor mamei sale. Tânărul nu avea telefonul mobil sau acte asupra sa, cu excepția permisului de conducere, în momentul dispariției. 

Mama sa, Clara, a făcut un apel emoționant la televizor, implorând publicul să ofere orice informație care ar putea fi de ajutor în găsirea fiului său dispărut. ”Ajutați-mă să-l găsesc!”, a rugat femeia care a explicat ulterior că semnele particulare ale lui Ștefan includ niște piercing-uri în lobii ambelor urechi, o caracteristică care ar putea ajuta la identificarea sa.

În timp ce investigațiile continuă și familia Găliceanu își menține speranța vie, comunitatea locală se alătură eforturilor de căutare. 

----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel