Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia, condamnat la închisoare pentru violență domestică. Bărbatul își teroriza zilnic partenera
WhatsApp
Un român a fost condamnat la închisoare pentru un an și șase luni după ce și-a agresat partenera de viață. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani a fost arestat de către Carabinierii Unității de Investigații a Comandamentului Provincial din Genova, sub acuzația de abuz în familie, vătămare corporală și amenințări cu infracțiuni domestice.

Victima acestor acuzații este partenera bărbatului, o femeie în vârstă de 38 de ani, care a suferit de mai multe ori violențe din partea acestuia în interiorul locuinței lor, fiind supusă bătăilor și amenințărilor, relatează Genova24.

Pentru femeie, zilele de teroare s-au încheiat odată cu arestarea bărbatului și plasarea acestuia în detenție, o măsură dispusă de autoritățile judiciare și implementată de forțele de ordine din Genova. Consecința pentru agresorul său este o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare la penitenciarul Marassi.

Un caz asemănător a avut loc la începutul acestui an. Un român din Italia a fost condamnat pentru că și-a terorizat soția: aceasta nu avea voie să iasă din casă sau să discute cu alții. Soțul o maltrata și jignea periodic.

Timp de trei ani, femeia a fost supusă abuzurilor soțului ei, suferind bătăi dese. Bărbatul îi dicta cum trebuie să se îmbrace și i-a limitat chiar și libertatea pentru că ar fi împiedicat-o să iasă din casă sau să vorbească cu alte persoane. Nu avea voie să discute decât cu persoanele acceptate de soțul ei.

O relație care a început să fie dificilă chiar înainte de căsătorie. Bărbatul de 31 de ani a bătut-o prima oară cu o zi înainte de nuntă. Apoi situația s-a înrăutățit. Într-o seară a încercat să-și sufoce soția cu o pernă. Mama ei a intervenit și a reușit să o salveze.

Soțul violent a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru maltratare în familie. Pedeapsa a fost decisă de judecătoarea Francesca Grassi.

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel