Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român din Italia arestat după ce a găsit un portofel cu bani și acte
WhatsApp
Polițiștii din Jesi politie îl cercetează pe un român de 31 de ani în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Român din Italia arestat după ce a găsit un portofel cu bani și acte. Sursa foto: freepik.com

Românul a declarat că a găsit un portofel găsit în Piazzale Partigiani, care conținea diverse documente și hârtii pe numele unui conațional. În portofel se mai afla un permis de conducere și card de sănătate.

Din investigațiile de anchetă, documentele fusese raportate pierdute din zona Jesi în septembrie 2022. După ce l-a contactat pe român și l-a întrebat de ce avea portofelul conaționalului cu toate actele, bărbatul a susținut că a găsit documentele în Slovenia și le-a păstrat cu gândul să ia legătura cu proprietarul pentru a returna bunurile.

Cu toate acestea, investigațiile efectuate au exclus faptul că partea vătămată a călătorit în Slovenia. Prin urmare, prin prisma elementelor circumstanțiale strânse, românul a fost reclamat pentru furt.  

Un alt român din Italia a furat o dubă și a răspândit panică pe străzi.

 

Român urmărit ca-n filme în Italia după ce a furat o dubă: hoțul a încercat să scape și a lovit mașina de poliție

 

O urmărire ca-n filme a început în Caponago și s-a încheiat la Carugate, unde poliția locală și carabinieri au reușit să-l oprească pe fugarul român care a răspândit panică pe străzi într-o dubă furată.

Urmarea a avut loc în seara zilei de joi, 16 noiembrie 2023. Totul a început în Caponago în jurul orei 18.00, unde polițiștii locali au interceptat o dubă furată într-o parcare de pe Via delle Gerole. Confirmarea a venit direct de la sistemul de citire a plăcuțelor de înmatriculare care monitorizează accesul în localitate și care a identificat imediat vehiculul care fusese inclus pe lista neagră a vehiculelor furate. Ofițerii i-au alertat apoi pe carabinieri, care au ajuns imediat la fața locului pentru a investiga cazul, scrie primamonza.it.

La finalul controalelor, deoarece nimeni nu se afla în autovehicul, militarii au părăsit parcarea, însă polițiștii locali au rămas într-o mașină civilă.

Chiar în acel moment a apărut un bărbat, care a urcat în dubă și a fugit, fără însă să-și dea seama că cei doi ofițeri se aflau în spatele lui în mașina civilă. Ofițerii au pornit în urmărire, raportând prompt carabinierilor traseul dubei.

Citește mai multe AICI.

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel