Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român de 19 ani, dispărut de zece zile în Belgia: Poliția face apel la cetățeni
WhatsApp
Florin-Daniel Dumitrascu, un tânăr român de 19 ani, a fost dat dispărut de familie în Bruxelles, Belgia. 
Român de 19 ani, dispărut de zece zile în Belgia: Poliția face apel la cetățeni

La solicitarea Parchetului din Bruxelles și în colaborare cu Child Focus, polițiștii solicită ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe Florin, dispărut din data de 1 noiembrie.

Florin este de naționalitate româna și vorbeste doar limba maternă. Are 1,73 m înălțime, ochi căprui și păr negru. Are adesea erupții cutanate pe obraji.

La momentul dispariției purta blugi rupți de culoarea albastru închis, un tricou albastru închis, o jachetă albastru închis marca „Adidas” și pantofi sport albastru închis marca „Adidas”.

Florin-Daniel este rugat să-și contacteze rudele pentru a le liniști dacă vede acest anunț.

„Cetățeni, dacă l-ați văzut pe Florin-Daniel sau dacă știți unde se află, vă rugăm să contactați anchetatorii la numărul de telefon gratuit 0800 30 300 sau prin Child Focus la nr. 116 000. De asemenea, vă puteți trimite mărturiile la adresa [email protected]”, anunță Poliția din Belgia.

„Gașca română de crose de hochei” care a speriat Belgia: „Suntem de la Poliție”. Cum acționa „nucleul unei bande extrem de periculoasă”

 

Vezi și 

 

Româncă de 18 ani, dispărută în Italia. Părinții Denisei au vrut să-i cânte „La mulți ani”, dar nu au mai găsit-o în dormitor

 

O româncă de numai 18 ani este dată dispărută de familie în Villamar, regiunea Sardinia din Italia.

Alertă în Villamar după dispariția unei tinere românce. Denisa Diaconu este de negăsit de șase zile. Vinerea trecută a împlinit 18 ani, dar familia româncei nu a putut sărbători întrucât ea a dispărut.

Cei dragi sunt îngrijorați și disperați. Mama, Elena, a raportat deja dispariția fiicei sale carabinierilor și a publicat o postare pe Facebook, dar până în prezent nu există evoluții. Nimeni nu a văzut-o încă. 

Andrei, fratele Denisei, este foarte îngrijorat: „De ziua ei părinții mei au mers să bată la ușa dormitorului foarte devreme, dar ea era deja plecată. Nu s-a întâmplat niciodată. Oricine o vede să o oprească și să sune imediat la Poliție”.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel