Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Român cu TUPEU. „Cu musca pe căciulă“, a sărit la bătaie
WhatsApp
Un român de 46 de ani din Italia era specializat în „cumpărături“. Doar că atunci când a fost pus de paznici să plătească ce a sustras de pe rafturi, a sărit la bătaie.

Aurel a intrat într-un magazin din Italia cu gândul de a face câteva „cumpărături“ pe final de program. Mizând că paznicii ar putea fi deja obosiți, românul de 46 de ani a vrut să plece cu marfa fără să o plătească. Doar că agenții de pază au fost vigilenți si l-au surprins pe român când vâra sub articole vestimentare cu valoare de sute de euro.

Evenimentele s-au petrecut în Sarmeola, Italia.  Conform Padova Oggi, Aurel s-a ascuns printre rafturile magazinului, a luat o pereche de pantofi sport, i-a ascuns sub haine şi a vrut să fugă. Comportamentul său le-a părut suspect paznicilor magazinului care au încercat să-l imobilizeze pentru a recupera marfa. Însă văzând că este prins cu „mâța-n sac“, tot el a sărit să bată paznicii.

După o bataie cu pumnii şi picioarele, românul a fost imobilizat abia după intervenţia carabinierilor, dar nici atunci nu a cedat și a refuzat să coopereze.

Oamenii legii au mers și la domiciliul acestuia și nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că românul avea acasă și alte bunuri furate în valoare de câteva zeci de mii de euro.

El a fost reţinut şi urmează să fie judecat pentru comiterea mai multor infracţiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel