Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, condamnat la un an de închisoare cu executare pentru uciderea unui câine 
WhatsApp
Un bărbat, de 47 ani, din Galaţi, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi, pentru uciderea fără drept, cu intenţie, a unui câine, dar sentinţa pronunţată de Judecătoria Galaţi pe 26 martie nu este definitivă.
O asistentă din Marea Britanie, acuzată pentru uciderea a şapte bebeluși. Doctorii erau nedumeriți de rata crescută a mortalității de pe turele ei

Potrivit IPJ Galaţi, faptele s-au petrecut în ianuarie 2019, iar poliţia a început cercetările într-un caz de cruzime faţă de animale, ancheta fiind declanşată ca urmare a unei sesizări făcute de o familie din Galaţi, al cărei câine de rasă, un Amstaff în vârstă de 13 ani, a fost ucis de un vecin cu lovituri de cuţit.

Proprietarul patrupedului a reclamat că fost atacat de agresor cu cuţitul, iar câinele a sărit să îl apere şi a fost înjunghiat de mai multe ori.  "A fost deschis un dosar penal pentru ucidere cu intenţie a unui animal. Cercetările vizează un bărbat, de 47 ani, reclamat de proprietarul câinelui. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracţiune este închisoare de la 3 luni la un an sau amendă", preciza, în ianuarie 2019, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Magistraţii Judecătoriei Galaţi l-au condamnat pe agresor la un an de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi, pentru uciderea fără drept, cu intenţie, a unui animal, dar sentinţa pronunţată de Judecătoria Galaţi pe 26 martie nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, scrie  radioiasi.ro

"Aceasta este hotărârea instanţei, momentan, după 2 ani şi 3 luni de judecată şi de anchete. S-a ajuns la concluzia că trebuie pedepsit cu închisoare cu executare. Instanţa i-a dat maximul de un an pentru cruzime şi tot ceea ce a făcut el. Animalul a fost omorât într-un stil mai rău ca la măcelărie", a declarat proprietarul câinelui, Laurenţiu Costel Bocioc.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel