Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, condamnat la închisoare după ce și-a agresat soția în plină stradă, în Italia
WhatsApp
Caz șocant pe străzile unui orășel din Italia. Un român a fost surprins cum și-a lovit extrem de violent, partenera pe stradă.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un român a fost condamnat la închisoare după ce a fost surprins lovindu-și partenera pe stradă, lăsând-o într-o baltă de sânge. 

Din informațiile oferite de carabinieri, victima a fost cea care a apelat serviciul de urgență 112 și a chemat ajutor. Se pare că soțul ei, care la momentul respectiv se afla într-o stare severă de ebrietate, a lovit-o cu pumnul în față, făcând-o să cadă și să se rănească la ureche. 

 

Nu este prima oară când românul se comportă agresiv 

 

Polițiștii ajunși la fața locului, au găsit-o pe victimă în lacrimi și într-o stare puternică de agitație. Femeia ținea strâns la ureche o  batistă plină cu sânge, cauzată de o rană la urechea stângă. 

Întrebată ce s-a întâmplat, femeia a povestit că partenerul ei, de cetățenie română, într-un puseu de furie din cauza unui conflict pornit din motive banale, a lovit-o cu pumnul în față. 

Femeia a recunoscut autorităților că s-a săturat de comportamentul agresiv și amenințările constante ale soțului, așa că s-a hotărât să pună punct situației și să raporteze o plângere împotriva lui. 

Totodată, victima a povestit cum de-a lungul anilor, au fost mai multe intervenții ale poliției, și în ciuda promisiunilor bărbatului de a se schimba, situația nu s-a îmbunătățit. Din aceste motive bărbatul a fost arestat pentru infracțiunea de abuz în familie și urmează să fie închis într-un penitenciar din Novara, Italia. 

 

--------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel