Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român, dat jos din mașină și dus în arest. Polițiștii au acționat imediat, când au verificat baza de date
WhatsApp
Polițiștii de la Inspectoratul Federal de Poliție din Freilassing au depistat și reținut, miercuri, 24 mai 2023, un român, traficant de persoane, care era căutat internațional.
Un șofer de camion român și doi ucraineni sunt suspectați că și-au ucis un coleg. Principalul suspect este căutat la nivel internațional / Sursa foto: freepik.com

Potrivit poliției federale, șoferul român, în vârstă de 42 de ani, se deplasa cu un automobil pe autostrada A2, intenționând să intre în Germania.

În mașină se mai aflau trei persoane de origine română. În timpul controlului, polițiștii federali au verificat șoferul român în baza de date și au constatat că pe numele lui fusese emisă o cerere de extrădare din partea poliției române pentru trafic de persoane, relatează presa germană.

În plus, românul era căutat de parchetul din Stuttgart pentru estorcare. Bărbatul a fost dus joi, 25 mai, în fața Judecătoriei Laufen. Însoțitorii săi au fost lăsați să-ți continue călătoria după finalizarea inspecției.

 

Vezi și. Alertă în Germania, dată de românii dintr-un microbuz în drum spre Belgia, cu deznodământ neobișnuit

 

Un grup de români care călătorea cu microbuzul spre Belgia a anunțat dispariția unui pasager de pe A3, în Germania. Mai mult, românii au presupus că pasagerul lipsă a pățit ce e mai rău. Căutările autorităților au dus însă la un rezultat neobișnuit.

Marți dimineața devreme, un grup de turiști români care făcea o pauză în autocarul lor pe A3, în zona de servicii Haidt, a raportat dispariția unui pasager. Din cauza barierei lingvistice, în apelul de urgență către poliție s-a vorbit inițial despre o persoană moartă.

A fost lansată o căutare elaborată cu ajutorul elicopterelor, al dronelor și al câinilor de salvare, care a dus la un final neobișnuit, dar fericit. Astăzi de dimineață, în jurul orei 06:00, un microbuz românesc cu șapte pasageri, care călătorea pe A 3 dinspre România spre Belgia, a făcut o pauză în zona de servicii Haidt Nord. Când microbuzul a vrut să își continue călătoria, pasagerii au spus că un călător în vârstă de 47 de ani a plecat spre marginea pădurii și încă nu se mai întorsese.

După aproximativ o oră, șoferul autobuzului s-a adresat în cele din urmă benzinarului, care a dat imediat apelul de urgență. Din cauza barierei lingvistice, inițial s-a presupus că este vorba despre o persoană moartă, motiv pentru care s-a apelat la "program complet".

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel