Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român beat, arestat după ce a vandalizat centrul unui oraș din Italia și a băgat frica în locuitori
WhatsApp
Un cetățean român în stare gravă de ebrietate a înspăimântat locuitorii unui oraș din Italia după ce a împărțit pumni și picioare mai multor obiecte de pe stradă, fără un motiv anume. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Incident alarmant în centrul localității Bellaria din provincia Rimini. Un bărbat român în vârstă de 50 de ani, aflat într-o evidentă stare de ebrietate, a provocat haos în zona respectivă, declanșând un val de violență și distrugere. 

 

Românul a spart cu pumnii vitrina unui magazin deschis 

 

Evenimentele au avut loc în după-amiaza zilei de ieri, când poliția locală a primit un apel din partea unor rezidenți îngrijorați, semnalând comportamentul agresiv al bărbatului. Potrivit martorilor, acesta a fost observat anterior rătăcind fără scop pe Isola dei Platani. Într-un acces de furie, individul a decis să lovească cu piciorul o mașină parcată, provocând zgârieturi adânci pe caroserie.

Incidentul a escaladat în momentul în care bărbatul a vizat vitrina unui magazin de pe bulevard, unde se aflau atât proprietarul, cât și clienții. Românul a lovit vitrina cu pumnii până când a reușit să spargă geamul, creând panică printre cei prezenți în interiorul magazinului.

Intervenția rapidă a poliției rutiere a avut un rol esențial în restabilirea ordinii. În momentul în care bărbatul a fost oprit pentru a fi legitimat, acesta a reacționat violent, încercând să se bată cu ofițerii. Cu toate acestea, echipajele de poliție au reușit să-l neutralizeze, să-l imobilizeze și să-l ducă la sediul municipal, făcând astfel posibilă detensionarea situației.

 

Nivelul de alcoolemie, de trei ori mai mare decât limita legală

 

Investigațiile ulterioare au relevat că individul în vârstă de 50 de ani, fără domiciliu fix, era deja cunoscut autorităților pentru comportamentul său violent. În ultima lună, el a fost implicat în alte incidente similare și a fost raportat atât de către carabinieri, cât și de poliția municipiului Rimini.

Testul de alcoolemie efectuat de polițiștii din Bellaria a dezvăluit un nivel extrem de ridicat, de peste trei ori mai mare decât limita legală, atingând 1,8 g/l.

Primarul Filippo Giorgetti a salutat intervenția promptă a comandamentului de poliție municipală, asigurând comunitatea că bărbatul a fost imediat înlăturat din Bellaria. El a subliniat, de asemenea, angajamentul maxim al poliției locale în asigurarea siguranței în zonă, precum și recunoașterea faptului că forțele de ordine nu pot acoperi singure toate aspectele, solicitând implicarea comunității în rezolvarea problemelor de securitate.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel