Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, arestat preventiv după ce a sustras peste 14.000 de lei dintr-un bar
WhatsApp
Un român, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost arestat preventiv de poliţiştii vasluieni, fiind acuzat că a furat suma de 14.600 de lei de sub tejgheaua unui bar din municipiul Vaslui.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au stabilit că, în ziua de 13 noiembrie, la ora 20,00, bărbatul aflat într-un bar din municipiul Vaslui, profitând de neatenţia gestionarei, ar fi sustras o sumă de bani, peste 14.600 lei, aflată sub tejgheaua barului.

În data de 20 noiembrie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii vasluieni au luat faţă de bărbat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore'', precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, potrivit Agerpres.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 21 noiembrie, bărbatul de 36 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit anchetatorilor, cercetările sunt continuate, scrie Agerpres.

 

Supărat că a pierdut banii la păcănele, un bărbat a furat încasările sălii ca să joace în altă parte

 

Cazurile de furt sunt tot mai întâlnite. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, supărat că a pierdut la păcănele, un băiat în vârstă de 19 ani din localitatea maramureșană Baia Sprie a profitat de neatenţia angajatei şi a furat toate încasările, potrivit ȘtirileProtv.

După ce a furat toate încasările sălii, bărbatul a reuşit să fugă şi s-a adăpostit în altă sală de jocuri de noroc, în speranţa că de această dată va câştiga și, totodată, va scăpa de autorități. El a fost surprins însă de camerele de supraveghere, aşa că poliţiştii i-au dat repede de urmă.

Totul a început când bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat în cafeneua unde erau şi jocurile de noroc. Astfel, el a reușit să piardă toți banii pe care îi avea la el, aproximativ 1.000 de lei, potrivit ȘtirileProtv.

Ulterior, pentru a-și recupera pierderea, el a intrat în spatele tejghelei de unde a luat un plic în care erau ţinute încasările, mult mai mari decât suma pierdută de acesta, peste 3.000 de lei. Apoi, băiatul a plecat rapid din cafenea, fără să îşi dea seama că a fost filmat de camerele de supraveghere.

“În baza semnalmentelor oferite de reclamant, poliţiştii din Baia Sprie au reuşit identificarea. A fost reţinut pentru 24 de ore”, a precizat Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș. Potrivit autorităților, tânărul și-a admis fapta şi a returnat toţi banii. Cu toate acestea, el nu a scăpat de dosarul penal întocmit pe numele său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel