Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român amendat și cu dosar penal, după ce a intrat în magazin cu un cuțit și fără mască de protecție - VIDEO
WhatsApp
Un bărbat din Sibiu, care avea asupra sa un cuțit și un baston telescopic, a fost încătușat și amendat de polițiști, după ce a făcut scandal într-un magazin pentru că nu voia să poarte mască de protecție. El s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Român amendat și cu dosar penal, după ce a intrat în magazin cu un cuțit și fără mască de protecție - VIDEO

Polițiștii din Sibiu au fost chemați, miercuri seara, de agentul de pază al unui magazin din Sibiu, care le-a spus că este agresat de un client care refuză să poarte masca sanitară în incinta unității și are asupra sa un cuțit.

Cei doi polițiști au identificat presupusul agresor, un sibian în vârstă de 56 de ani, bărbatul manifestându-se violent față de agenții de poliție.

„Dată fiind situația de fapt, polițiștii sprijiniți de jandarm au încătușat persoana în cauză, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra bărbatului au fost găsite un cuțit și un baston telescopic”, transmite IPJ Sibiu.

Bărbatul a primit o amendă în valoare de 500 de lei pentru nerespectarea măsurii portului măștii sanitare, iar la nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a înregistrat o plângere penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările desfășurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel