Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, acuzat de incest în Germania: A lăsat-o însărcinată pe fiica sa vitregă, la doar 13 ani: „Am sărbătorit Ziua Bărbatului și Ziua Femeii. Eram foarte beat“
WhatsApp
Un caz de incest a șocat comunitatea locală din Dresda, unde un român în vârstă de 43 de ani, Ioan C., a fost arestat sub acuzația de a-și fi lăsat însărcinată fiica vitregă în vârstă de doar 13 ani. Adolescenta a născut o fetiță în urmă cu opt luni, iar testul de paternitate a scos la iveală adevărul.
sursa foto: tag24.de/Ove Landgraf

Întreaga poveste a fost adusă la lumină când micuța Alina* a dat naștere unui copil pe 7 mai 2023, la vârsta de doar 13 ani. Inițial, mama adolescentei susținea că acesta este rezultatul relației ei cu un alt partener, însă zvonurile despre un posibil abuz au ajuns la poliție, declanșând o anchetă amănunțită.

Oficiul de Stat pentru Investigații Criminale a intervenit în acest caz, beneficiind de faptul că Ioan C. își lăsase deja materialul genetic la dispoziția autorităților în legătură cu o altă problemă. Testul de paternitate a confirmat suspiciunile, iar pe 20 septembrie, Ioan C. a fost arestat preventiv, fiind adus în fața justiției.

În cadrul procesului din Dresda, Ioan C. a recunoscut în parte acuzațiile prin intermediul avocatului său, însă a rămas extrem de vag în privința detaliilor. "Noi sărbătorim Ziua Bărbatului pe 1 martie și Ziua Femeii pe 8 martie", a fost una dintre remarcile confuze ale inculpatului.

Un român a lăsat-o însărcinată pe fetița sa vitregă; împreună cu mama fetei, au spus că este bebelușul unui iubit

 

În încercarea de a-și justifica comportamentul, acesta a afirmat că consumase o cantitate considerabilă de alcool în acea seară și că nu își amintește exact ce s-a întâmplat. "Am băut atât de mult în acea seară încât nu mai știu ce s-a întâmplat".

Cu toate acestea, niciuna dintre cele două zile nu era potrivită pentru conceperea copilului. Ioan C. și-a amintit atunci de ziua sa de naștere de la sfârșitul lunii iulie, pe care de asemenea nu și-o mai amintea. "Cred că eram foarte beat atunci", a spus el. "Îmi pare rău". 

Cu toate acestea, presupusele lacune de memorie nu i-au făcut nicio favoare: în timp ce avocatul său a cerut doi ani de probațiune pentru posibila beție, judecătorul l-a trimis după gratii pentru trei ani și trei luni. "Nu este ceva ce ar trebui să i se întâmple unui copil", a declarat judecătorul, potrivit Tag24.de.

În timp ce familia a revenit în România, micuța Alina* a fost plasată într-o familie adoptivă din Germania, în încercarea de a-i oferi un mediu sigur și sănătos pentru dezvoltare. 

* Nume fictiv, pentru a proteja identitatea minorei.

 

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel