Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Roberto Mancini, noul antrenor al Italiei
WhatsApp
S-a făcut public numele noului antrenor al echipei naționale a Italiei 

Roberto Mancini, antrenorul echipei ruse de fotbal Zenit Sankt Petersburg, va fi noul selecţioner al naţionalei Italiei, au anunţat marţi Gazzetta dello Sport şi Corriere dello Sport.Roberto Mancini s-a întâlnit luni cu doi oficiali ai Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), Alessandro Costacurta şi Gabriele Oriali, cu care s-ar fi înţeles în privinţa unui contract pe doi ani.

Mancini, care are 53 de ani, o antrenează din vara anului trecut pe Zenit, unde i-a luat locul lui Mircea Lucescu. Formaţia este pe locul patru în campionatul Rusiei, din care mai sunt două etape.

Fostul antrenor, demis după ratarea Cupei Mondiale

Italia a rămas fără selecţioner în noiembrie, când Gian Piero Ventura a fost demis în urma ratării calificării la Cupa Mondială 2018, primul Mondial fără Azzurri după ediţia din 1958. Interimatul este asigurat de Luigi Di Biagio, selecţionerul echipei Under-21 a Italiei.

Carlo Ancelotti a refuzat în weekend propunerea federaţiei. Pe lista scurtă a FIGC au mai fost Antonio Conte (Chelsea) şi Claudio Ranieri (Nantes).

Italia va juca trei meciuri amicale în finalul sezonului, pe 28 mai la St. Gallen (Elveţia) împotriva Arabiei Saudite, pe 1 iunie, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel