Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revoltă în Austria, după ce trei români s-au încăierat la închisoare: „Deportarea! Nu mai hrănesc acești "domni" din banii mei“. Unul e în stare critică
WhatsApp
Trei deținuții români încarcerați la închisoarea Jakomini din Graz, Austria, s-au luat la bătaie pentru un fleac. Dintr-o dată, unul dintre ei a spart oglinda din celulă și l-a tăiat pe altul cu o bucată de sticlă. Viața victimei este în pericol. Mai mulți austrieci sunt revoltați că statul austriac plătește detenția și tratamentul deținuților și cer ca infractorii români să fie deportați în țara de origine.

Cei trei români din celula comună s-au certat din cauza unui fleac. Dar când unul dintre ei i-a stropit pe ceilalți doi cu apă, unul dintre deținuți, în vârstă de 24 de ani, a văzut negru în fața ochilor.

A spart oglinda din celulă, a luat o bucată de sticlă spartă și s-a dus cu ea după unul dintre compatrioții săi, de 28 de ani. Victima s-a prăbușit, plină de sânge, cu mai multe plăgi înjunghiate și tăieturi.

Trei români s-au încăierat într-o închisoare din Austria; unul e în stare critică, în spital

 

După primul ajutor acordat de medicul închisorii, deținutul a fost transportat la spitalul din Graz cu răni care îi puneau viața în pericol și a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Atacatorul a făcut o mărturisire completă.

Evenimentul relatat de publicația exxpress.at, a creat multă vâlvă în rândul cititorilor. 

Nici măcar nu-mi place să citesc....Întreb doar: De ce stă un român în pușcărie la noi (n.r. în Austria)... plecați infractori, criminali, violatori... Întoarceți-vă acasă! Nu mai au ce căuta aici! Nu mai am chef pentru a continua să hrănesc acești "domni" all inclusive cu banii mei munciți cu greu și cu impozitele rezultate! GATA! Este destul! Demisia, dragă guvernare, demisia!“, comentează „Ländleuserin“.

Austriecii sunt revoltați: „Deportarea! Nu mai hrănesc acești "domni" la all inclusive din banii mei“

 

Karl Riedl îi răspunde: „Este posibil ca acestea să fi fost trecute cu vederea în procesul de naturalizare în comparație cu soiul pur?

„De ce nu sunt deportați acești infractori? În plus față de costurile costisitoare de detenție, acum sunt costuri de tratament și mai scumpe și o altă procedură costisitoare. Și, în plus, bonusul climatic. Expulzarea imediată a infractorilor, avem deja destui infractori la noi!“, solicită „mit Hausverstand“.

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH  

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6  

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel