Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Revelionul utopic la Paris a devenit viral: „Nici o persoană nu s-a bucurat de momentul magic” - VIDEO
WhatsApp
Ca în fiecare an, milioane de oameni din toată lumea se adună în piața centrală o orașului pentru a-și lua rămas bun de la anul care a trecut și să-i să-i ureze bun venit anului nou.
Revelionul utopic la Paris a devenit viral - Nici o persoană nu s-a bucurat de momentul magic

Noaptea de 31 decembrie este un moment pentru a sărbători alături de cei dragi. Numărătoarea inversă este complet diferită în funcție de țara în care te afli, deși ceea ce este deja internațional sunt artificiile. Un exemplu în acest sens este Arcul de Triumf din Paris. 

Tocmai în capitala Franței s-a trăit un moment pe care mulți l-au descris deja drept „utopic”. Așa cum se întâmplă, de obicei, mulți oameni călătoresc toată lumea doar pentru a sărbători noul an în destinații turistice deosebite. 

Prin urmare, nu este de mirare că toți vor să imortalizeze experiența cu o fotografie sau un videoclip. 

Totuși, în cazul Parisului, nu au fost doar câteva persoane, care au făcut poze. Mii de oameni s-au remarcat folosind telefoanele mobile în timpul numărătorii inverse. Doar câțiva au îndrăznit să se sărute în loc să surprindă momentul în care ceasul a bătut de douăsprezece ori. 

 

Oamenii se uitau doar la telefoanele mobile și au uitat să se sărute

 

„Nicio singură persoană nu a trăit cu adevărat momentul”, au scris mulți utilizatori ai platformei  X, cunoscută anterior sub numele de Twitter. Publicația are deja aproape 17 milioane de vizualizări.

Și, în timp ce unii se apără explicând că „înregistrarea momentului va rămâne o amintire”, în timp de alții susțin că scenele amintesc de filmul Black Mirror.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel