Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Reprezentanții Petromidia, despre explozia de la rafinăria din Năvodari: Procesele tehnologice au fost sistate
WhatsApp
Conducerea Petromidia Năvodari a transmis un punct de vedere referitor la incidentul produs în după amiaza zilei de vineri, 2 iulie, după ce o instalație a rafinăriei a explodat. 
explozie la rafinăria Petromidia

”În cursul acestei zile, a avut loc un incident pe platforma rafinariei Petromidia, în cadrul instalatiei de hidrofinare petrol motorină (HPM). Conform procedurilor interne de gestionare a situatiilor de criza, procesele tehnologice din cadrul rafinariei au fost sistate in conditii de siguranta. În acest moment, echipele de intervenție actionează pentru controlul șsi stingerea incendiului. Vom reveni cu mai multe detalii, in cel mai scurt timp. Multumim autorităților pentru profesionalismul si promptitudinea cu care au reactionat la acest incident”, au transmis reprezentanții companiei.

Plan ROŞU de intervenţie după o explozie puternică la Rafinăria Petromidia. Un incendiu a izbucnit

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență (COSU) din cadrul Ministerului Sănătății, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia Năvodari s-au înregistrat 4 victime. O victimă are arsuri pe aproximativ 45% din suprafața corporală. Este transportată cu elicopter SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru stabilizare și evaluare.

Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozia de la Rafinăria Midia. Populația este sfătuită să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei. Polițiștii au închis circulația în zonă, iar autoritățile au transmis un mesaj RO-ALERT. Populația este sfătuită să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei. În zonă sunt degajări mari de noxe, astfel că oamenii sunt sfătuiți să stea în locuințe și să închidă geamurile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel