Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
RECOMPENSĂ URIAŞĂ pentru un bărbat care a spart o casă şi a bătut TREI femei. "Ar putea fi ROMÂN sau bulgar"
WhatsApp
Incident violent într-un apartament din Bedfordshire, Anglia. Un bărbat a spart casa şi a intrat peste locatari. Aceştia oferă acum o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru capturarea bărbatului, despre care se crede că ar fi de naţionalitate română sau bulgară.
sursa Facebook: Donggia Donggia

Chiar la începutul acestei săptămâni, un individ îmbrăcat cu o vestă reflectorizantă, care ţinea în mână un pachet, a intrat într-o locuinţă cu intenţia de a o jefui. Spre surprinderea sa, înăuntru se aflau mama, fiica şi soţia proprietarului.

Bărbatul le-a luat la bătaie pe toate trei şi le-a lovit  până au căzut la pământ. Toată scena a fost surprinsă de camerele de luat vederi. Bărbatul a folosit apoi imaginile şi le-a postat pe Facebook pentru a-l prinde pe cel care i-a spart casa şi i-a agresat familia.

"Bună tuturor! Mulţumim mult pentru sprijin şi pentru că aţi distribuit postarea. Cel în cauză nu a fost prins, încă este fugar. Vă rog să mă ajutaţi prin distribuirea acestei postări în Marea Britanie, astfel încât să poată fi recunoscut şi prins. Fiica mea şi-a pierdut un ochi, mama mea urmează să se opereze la cap. Vă rog să mă ajutaţi să distribui postarea. Totul s-a întâmplat luni, în Bedfordshire.

Recompensa este în valoare de 20.000 lire pentru informaţiile care pot duce la arestarea sa. Vă rugăm să apelaţi la +44 75301 66666 sau au 999. Fiţi atenţi, bărbatul este foarte periculos. Mii de mulţumiri şi îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva", a scris proprietarul casei, pe contul său de Facebook.

Din primele indicii, agresorul ar fi român sau bulgar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel