Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare dramatică de situație în cazul cadavrului găsit în canapea: Este al unei fetițe de 12 ani. Mama fetei, prinsă în Spania; concubinul ei, căutat
WhatsApp
Detalii șocante în cazul crimei din Sectorul 4 al Capitalei. Anchetatorii au ajuns la concluzia că trupul găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele, aparține unei fetițe de 12 ani, dată dispărută cu o lună în urmă. Mama micuței și iubitul acesteia ar fi plecat din țară în străinătate.
Marcel Șerbuc, călăul fetiței de 12 ani ar fi stat două zile și o noapte cu trupul în casă. De ce a revenit în apartament

În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminalistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri“, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Autopsia medico-legală a stabilit că moartea a fost violentă“

 

Precizările vin după ce, luni, informaţiile difuzate în spaţiul public indicau că ar fi vorba despre o femeie.

La data de 03.06.2023, poliţiştii Secţiei 16 au fost sesizaţi de proprietarul unui apartament din municipiul Bucureşti, Sector 4, cu privire la faptul că, după plecarea unor chiriaşi, a găsit în lada canapelei un sac din plastic, ce emană un miros de putrefacţie. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor. În datele de 3 şi 4.06.2023, procurorul criminalist, poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri şi cei din cadrul Serviciului Criminalistic au efectuat cercetarea la faţa locului, fiind ridicate mai multe mijloace de probă ce urmează a fi valorificate în cauză", spunea Parchetul cu o zi în urmă.

Tot pe 3 iunie, sacul din plastic a fost transportat la INML, unde a fost desfăcut, constatându-se că "în interior se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de putrefacţie. Autopsia medico-legală a stabilit că moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violentă". 

Răsturnare dramatică de situație în cazul cadavrului găsit în canapea, în București: Este al unei fetițe de 12 ani

 

Fetița în cauză ar putea fi Anamaria Constantin, în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei. Tatăl fetei, Vasile Constantin, spunea, cu o zi în urmă - când se credea că trupul neidentificat este al unei femei mature -, că este posibil ca fata să fi fost răpită de actualul concubin al mamei sale, Simona. Tatăl fetei și bunica acesteia nu mai știau nimic despre Anamaria și nici despre mama sa din perioada Paștelui, când minora a venit pentru a petrece sărbătorile alături de mama ei și concubinul acesteia, Marcel.

Copila locuia cu mama ei și cu partenerul femeii într-un apartament din Berceni, închiriat recent. De câte ori Simona şi Marcel veneau în ţară, Anamaria îşi vizita mama. Aşa s-a întâmplat şi în preajma sărbătorilor de Paşte. De atunci, tatăl nu a mai putut lua legătura cu fiica sa, potrivit presei centrale.

Mama Aneimaria și iubitul său ar fi fugit din țară

 

Corpul, neidentificat inițial, aflat în stare avansată de degradare, a fost găsit în urmă cu câteva zice de proprietarul apartamentului, după plecarea chiriașilor. Era înfășurat într-un sac, legat cu o funie.

Mama fetei și Marcel, partenerul său se află acum pe lista principalilor suspecți, în primul rând, pentru că ei au ieșit din țară în luna aprilie cu mașina. Bărbatul a trăit mai mult prin străinătate în ultimii zece ani şi a lucrat în construcții, și care este cel considerat de rude a fi principalul suspect. 

UPTATE. 12.30 Mama fetei a fost găsită, în această dimineață, de autoritățile spaniole, în urma unei alerte transmise la nivelul UE de autoritățile de la București. Existau informații ale polițiștilor români că mama fetei moarte și concubinul acesteia, au ieșit din țară pe cale rutieră de mai bine de o lună, drept urmare au cerut sprijin autorităților, prin Europol, pentru depistarea celor doi.

Femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli, urmează să fie interogată de aceștia în numele autorităților din București și, dacă va fi cazul, vor fi demarate proceduri pentru ca ea să fie adusă în țară. Continuă căutările la nivel european pentru depistarea bărbatului, potrivit Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel