Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul copilului de cinci ani căzut de la etajul nouă: Mama ar putea fi reținută
WhatsApp
Un moment de neatenție și un băiețel de cinci ani s-a aplecat peste pervaz și a murit, după ce a căzut de la etajul al nouălea. Micuțul era cu mama în casă.
Tragedie în Dolj: Doi copii de 10 ani, găsiți morți în casă. Tatăl era în străinătate, iar mama îi abandonase

Ies la iveală noi detalii în cazul tragediei de la Oneşti, unde un copil de cinci ani a murit după ce a căzut de la etajul nouă. Conform surselor citate de Antena 3 CNN, mama copilului ar putea fi reţinută, iar celălalt copil al său, în vârstă de un an, preluat de autorităţi.

Poliţiştii au deschis acum dosar penal, însă doar pentru faptă, până când vor fi stabilite toate detaliile. 

Mama copilului a fost cea care a sunat la 112. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze pe băiat, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. 

Copilul a căzut de la pervazul geamului de la bucătărie.

Răsturnare de situație în cazul copilului de cinci ani căzut de la etajul nouă

 

Tragedia s-a produs vineri, în jurul orei 12:30, când micuțul a căzut de la etajul nouă al unui imobil aflat pe strada Aleea Parcului, din Onești, județul Bacău. Potrivit primelor verificări, se pare că copilul, aflat în locuință împreună cu mama sa, a căzut de la pervazul geamului bucătăriei într-un moment de neatenție.

Medicii au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, însă din păcate fără succes. Poliția continuă cercetările în cadrul unui dosar privind infracțiunea de ucidere din culpă.

Incidentele de acest gen subliniază importanța supravegherii atente a copiilor și necesitatea luării măsurilor de siguranță adecvate în locuințe pentru a preveni astfel de accidente nefericite.

În astfel de situații, sprijinul comunității și asistența profesională sunt esențiale pentru a ajuta familia să treacă peste momentele dificile și a face față consecințelor tragice ale unui astfel de incident.

În urma tragediei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel