Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul campioanei din România, găsită fără viață în locuința sa din Londra
WhatsApp
O tânără româncă, campioană profesionistă la ciclism, în România, s-a sinucis într-o vilă din sudul comitatului englez Shropshire. Un medic legist a concluzionat că Zsuzsa Gyurka, în vârstă de 26 de ani, a recurs singură la acest gest.

Zsuzsa Gyurka, în vârstă de 26 de ani, care locuia în South Kensington, Londra, a fost găsită decedată într-un dormitor la Mawley Hall, în apropiere de Cleobury Mortimer, pe 9 martie 2023.

În cadrul unei anchete desfășurate joi s-a aflat că tânăra suferea de insomnie și depresie și că a mai încercase să își ia viața.

Zsuzsa a fost descrisă în instanță la vechiul tribunal, la Shirehall, Shrewsbury, ca fiind interesată de natură, de călărie și de șerpi.

Era o biciclistă pasionată încă din adolescență. În perioada 2010-2014, ea a câștigat o serie de curse de profil înalt și fusese campioană națională de ciclism în România. Era ambițioasă și își părăsise țara natală pentru prima dată în Elveția, înainte de a veni în Marea Britanie în urmă cu aproximativ trei ani.

Zsuzsa Gyurka, cunoscută de multă lume drept ZsuZsu, a urcat prima oară pe bicicletă la 5 ani. A practicat apoi şi alte sporturi, iar iarna, pentru a se menţine în formă, făcea schi fond sau schi de tură.

ZsuZsu nu a vrut să mai știe nimic de familia ei din România

 

 

Dar ancheta a fost informată că ea se izolase de familia sa și le spusese că își poate gestiona singură depresia. Ea le spusese mamei și surorii sale, pe Facebook messenger, pe 3 martie, că nu dorește să comunice cu ele.

Medicul legist adjunct Heath Westerman a declarat că alerta a fost dată atunci când doamna Gyurka, invitată la sală, nu s-a prezentat la ceașca ei obișnuită de ceai cu Robert Metcalf, un agent de securitate al localului. Ea fusese văzută cu o zi înainte, dar nu existau motive de îngrijorare.

Din păcate, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit într-un dormitor, după ce nu s-a putut lua legătura cu ea pe un telefon mobil. O anchetă a poliției a concluzionat că nu au existat circumstanțe suspecte.

"Sunt convins că ea însăși a comis acest act și că a avut intenția de a-și pune capăt zilelor. Concluzia mea, în funcție de probabilități, este sinucidere", a afirmat medicul legist în fața instanței, citează publicația shropshirestar.com.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel