Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în ancheta morții lui Dan Petrescu, afaceristul român mort alături de familie în avionul prăbușit în Italia
WhatsApp
Răsturnare de situație în ancheta privind moartea omului de afaceri Dan Petrescu. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, avionul de mici dimensiuni în care și-au găsit sfârșitul Petrescu și alte 7 persoane ar fi avut o defecțiune tehnică. 

Expertiza tehnică a epavei aparatului de zbor este realizată în Canada, iar rezultatele arată că ar fi fost vorba despre o defecțiune tehnică.  Mai precis, se pare că manșa avionului ar fi rămas blocată și astfel pilotul, chiar miliardarul român, n-a mai avut control, potrivit Realitatea PLUS.

Răsturnare de situație în ancheta privind moartea lui Dan Petrescu

 

Avionul pe care-l pilota Petrescu, unul dintre cei mai bogați români, s-a prăbușit în octombrie anul trecut, în apropiere de Milano. Toți cei 8 oameni aflați la bord, printre care soția și fiul miliardarului, au murit.

Presa italiană a relatat, la vreme respectivă, că Dan Petrescu era proprietarul aeronavei, pe care o cumpărase în 2015.

Datele cutiei negre a avionului Pilatus, neactualizate din luna aprilie. Acesta este rezultatul primei analize a înregistratorului de zbor al avionului privat care s-a prăbușit pe 3 octombrie 2021 la periferia sudică a orașului Milano: nu există date referitoare la ziua tragediei.

Mai mult decât o cutie neagră, o cutie goală. Din luna aprilie nu a mai fost înregistrată nicio informație pe înregistratorul de zbor de la bordul avionului privat Pilatus, care s-a prăbușit la San Donato Milanese pe 3 octombrie, ucigând toți pasagerii de la bord, inclusiv pilotul, magnatul român Dan Petrescu.

Magnatul român și familia sa au pierit în avionului prăbușit în Italia

 

S-a sperat că vor apărea clarificări care să rezolve misterul accidentului, dar nu s-a întâmplat nimic. În accident și-au pierdut viața magnatul român și soția sa în vârstă de 65 de ani, fiul lor Ștefan și partenera sa canadiană, italianul Filippo Nascimbene și soția sa Claire, în vârstă de 33 de ani, fiul lor în vârstă de un an, Raphael, și mama acesteia, în vârstă de 65 de ani.

Avionul fusese achiziționat în aprilie 2015 de Dan Petrescu împreună cu Vova Cohn, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo București.

În tragedia aviatică produsă în luna octombrie și-au pierdut viața Dan Petrescu, considerat cel mai bogat român, care s-ar fi aflat la manșa avionului care s-a prăbuşit în Milano alături de soţia și fiul său. Cu ei erau ale cinci persoane, între care un copil, și se îndreptau spre vila sa din Olbia, unde urma să petreacă după creștinarea bebelușului unor prieteni, aflați și ei în aeronavă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel