Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Răsturnare de situație în cazul femeii împușcate la Reghin. Polițistul, la un pas de moarte
WhatsApp
Femeia împușcată în cap din greșeală de un polițist, în Mureș, se luptă pentru viața ei. Glonțul are a ricoșat, explică procurorul, a lovit-o aproape de ureche, iar medicii nu pot spune deocamdată dacă își va reveni complet.

Între timp, în anchetă au apărut noi amănunte: șoferul urmărit a fost observat în trafic din cauza stopurilor nefuncționale, iar polițistul ar fi tras asupra mașinii după ce colegul său ar fi fost la un pas să fie călcat în viteză, informează stirileprotv.ro.

Iniţial, rudele au aflat șocate că o maşină ar fi călcat-o pe femeie. Mai târziu s-au lămurit lucrurile şi familia a fost anunţată ca nevinovată a fost surprinsă de gloanţele trase după şoferul fugar.

Medicii nu se pot pronunţa deocamdată dacă femeia de 59 de ani va mai putea merge.

Citește și TRAGEDIE. Un polițist a ÎMPUȘCAT în CAP o femeie nevinovată în timpul unei urmăriri la Reghin

Medicii spun că starea ei spun că starea ei de sănătate evoluează favorabil, dar lent. Au decis s-o trezească din comă indusă tocmai pentru a evita complicaţii, urmează să i se facă o reevaluare neurologică pentru a vedea cu ce traume a rămas în urma acestui incident.

Lucia Borda, prim procuror al parchetului de pe lângă judecătoria Reghin: „Un poliţist a fost nevoit să se dea la o parte din calea autoturismului pentru că altfel risca să fie lovit, iar celălalt poliţist a folosit arma din dotare asupra autoturismului. din nefericire un glonţ a ricoşat şi a lovit o persoană de sex feminin, pieton, care circulă prin zonă.”

Poliţiştii l-au găsit pe fugar acasă şi îl cercetează în libertate pentru ultraj. Şoferul are permis din 2017 şi a fost amendat în trecut pentru depăşirea vitezei legale. Poliţistul care a tras este cercetat şi el pentru vătămare corporală din culpă. Anchetatorii urmează să stabilească dacă a folosit legal arma din dotare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel