Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rafael Nadal, TRIUMFĂTOR în finala de la Roland Garros
WhatsApp
Rezultat finala Roland Garros 2019. Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 2 ATP şi favorit nr. 2, a câştigat duminică finala masculină de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins în patru seturi, 6-3, 5-7, 6-1, 6-1, pe austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP şi cap de serie nr. 4. 
Rafael Nadal se califică în turul al treilea la Wimbledon, după o victorie în patru seturi amânată de ploaie, în fața lui Ricardas Berankis

Rezultat finala Roland Garros 2019. Într-o reeditare a finalei de anul trecut, ibericul s-a impus după trei ore şi patru minute de joc, în faţa unui adversar care a cedat psihic pe final.

Rafael Nadal, 33 ani, a intrat astfel în posesia celui de-al 12-lea titlu la Roland Garros, al treilea consecutiv, fiind jucătorul cu cele mai multe trofee cucerite pe zgura pariziană. El are 18 trofee de Mare Şlem câştigate în total, cu două mai puţine decât elveţianul Roger Federer.

Ibericul a câştigat toate finalele jucate în turneul din capitala Franţei şi are acum 9-4 în meciurile directe cu Thiem.

Pe parcursul finalei de duminică, Nadal a reuşit trei aşi şi a profitat de numărul mare de greşeli neforţate făcute de Thiem (38), chiar dacă austriacul a avut, la rândul său, 7 aşi.

Aşa cum se ştie, finala feminină a fost adjudecată de australianca Ashleigh Barty.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel