Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Radu Ioanid, numit de Klaus Iohannis ambasador al României în Israel
WhatsApp
Președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul pentru numirea lui Radu Ioanid în calitatea de ambasador al României în Israel, informează Administrația Prezidențială.
presidency.ro

El a mai semnat un decret „privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Călimănescu Bogdan din Ministerul Apărării Naționale, la data de 29 februarie a.c.", conform unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Șeful statului a mai semnat decretul „privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Postolache Costică din Ministerul Apărării Naționale, la data de 29 februarie".

De asemenea, Klaus Iohannis a semnat decretele pentru a propune Parlamentului adoptarea Acordului de Parteneriat Economic între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și statele părți la APE din SADC, pe de altă parte, semnat la Kasane, la 10 iunie 2016.

El a propus spre ratificare Parlamentului și Acordul privind protecția investițiilor între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și Republica Socialistă Vietnam, pe de altă parte, semnat la Hanoi, la 30 iunie 2019, cât și Acordul privind protecția investițiilor între Uniunea Europeană și statele membre ale acesteia, pe de o parte, și Republica Singapore, pe de altă parte, semnat la Bruxelles, la 19 octombrie 2018.

România nu a mai avut ambasador la Tel Aviv din 2017, ultimul ambasador al României în Israel fiind Andreea Păstîrnac.

Radu Ioanid a primit săptămâna trecută aviz favorabil în comisiile reunite de politică externă ale Parlamentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel