Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
PSD-istul Bădălău e revoltat. Vrea să-l COPIEZE pe Salvini
WhatsApp
Senatorul PSD Niculae Bădălău vrea să implementeze în România legea pe care ministrul de Interne Matteo Salvini a promovat-o insistent în Parlamentul italian, referitoare la hoții care îți intră în casă. 

Niculae Bădălău vrea schimbarea legii după ce hoții i-au intrat în casă. El spune că proprietarul ar trebui să poată lua orice măsură împotriva hoților care intră să spargă o casă. PSD-istul spune că este nevoie ca proprietarul să fie absolvit de urmări penale dacă îl atacă pe hoț pentru a se apăra pe sine, ori familia. 

„Eu mă gândesc că trebuie schimbată legea și acolo unde oamenii locuiesc, unde ar trebui ca familia ta să se simtă în siguranță (...) Legea trebuie să fie modificată să discutăm despre siguranța cetățeanului, pentru siguranța familiilor noastre acolo unde locuim. Oricine intră și amenință într-un fel, fără a avea acceptul proprietarului într-o casă, să poți să iei măsurile de rigoare, chiar și cele extreme, pentru că altfel nu ai cum să-ți aperi familia.
Așa cum spune legea astăzi, dacă vine un criminal sau un hoț tu să iei aceleași măsuri, dacă domnul ăla vine cu un băț, tu trebuie să ai tot un băț, dacă domnul vine cu un cuțit, tu trebuie să ai tot un cuțit, dacă iei o măsură mai mare decât el, ești condamnat. Nimeni nu ar trebui să pătimească că își apără familia în casa lui",a spus Bădălău.

Reamintim ca Matteo Salvini este cel care insistă în Italia pentru promovarea acestei legi reușind deja să primească aprobarea comisie juridice. Salvini are șanse foarte mari ca legea să fie adoptată în Italia 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel