Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest în benzinăriile din România. Mai mulți șoferi au alimentat de 1 leu și au plătit cu cardul. Stații de carburanți blocate - FOTO
WhatsApp
Mai mulți șoferi români au alimentat în benzinării de 1 leu și au plătit cu cardul în semn de protest față de scumpirea carburantului.
Protest în benzinăriile din România. Mai mulți șoferi au alimentat de 1 leu și au plătit cu cardul. Stații de carburanți blocate - FOTO

Apelul la acest tip de protest a venit pe rețelele de socializare, iar românii imediat au acționat și au postat imagini cu bonurile din benzinării în valoare de 1 leu și 2 lei. 

Șoferii români au ajuns la capătul răbdării. Litrul de motorină a sărit de pragul de 9 lei: „E timpul să facem ceva!” - VIDEO

„Bravo participanților, următoarea pe ziua de azi ora 18:00 parcare Aqua Magic. Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută”, se arată în apelul de pe rețelele de socializare.

„Cea mai bună idee”, „Foarte bine! În toate orașele după muncă de la ora 6 ar trebui câte 30 - 40 de mașini la fiecare peco să alimenteze de 1 leu”, „Bravo băieții mei. Succes și sunt alături de voi”, „Cu cât valoarea este mai mică, cu atât intră ei mai mult pe minus”, „Cea mai bună ideea de până acum”, „La puțini am văzut sa reușească de 1 leu. La cât de scumpă e treb

2. -imagine fara descriere- (protest-in-benzinariile-din-romania--mai-multi-soferi-au-alimentat-de-1-leu-si-au-platit-cu-cardul--statii-de-carburanti-blocate---foto-2.jpg)

„La Ploiești Omv Vest blocat. 2 pompe din 6 funcționează. Restul blocate. Mai multe stații de carburanți blocate în Ploiești”, a fost un alt anunț al unui șofer român.

 

„Proteste in toată țara contra prețului carburantului!”

 

Șoferii români au anunțat un amplu protest pe rețelele de socializare. Evenimentul intitulat „Proteste in toată țara contra prețului carburantului!” a fost anunțat pe rețelele de socializare. Până acum aproape 200.000 de persoane și-au anunțat participarea la protest. Evenimentul ar urma să aibă loc joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 12:00. „E timpul să facem ceva, ieșiți în stradă, blocați pompele!”

Sute de mii de șoferi români, protest în benzinării față de scumpirea carburanților: „E timpul să facem ceva! Blocați pompele!”

Litrul de motorină a sărit de pragul de 9 lei. De la începutul anului, motorina s-a scumpit cu 50% şi nu există niciun semn că lucrurile se vor opri aici. În zona Barbu Văcărescu, Bucureşti, nicio staţie nu mai comercializează motorină standard sub preţul de 9 lei pe litru. Cel mai scump litru de motorină se găsea la finalul săptămânii trecute în continuare în staţiile MOL din zonă, în timp ce carburant ceva mai ieftin putea fi cumpărat de la benzinăriile Petrom sau Lukoil, notează Ziarul Financiar.

Comparativ cu începutul acestui an, litrul de motorină este cu 50% mai scump, o dinamică nemaiîntâlnită la nivel de piaţă. Spre exemplu, în zona bunurilor de larg consum laptele s-a scumpit cu 7,4% în primele trei luni ale anului faţă de perioada similară a anului trecut, doar hrana pentru animale având un ritm mai accelerat de scumpire, de 34%, în perioada analizată, conform unor date GfK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel