Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Proprietara unei proprietăți de pe Airbnb colecționează obiectele uitate de oaspeți: „Le-aș putea vinde, dar încerc să le returnez” - VIDEO
WhatsApp
Sofia Kaiser povestește pe TikTok despre ce înseamnă să fii gazdă și cât valorează obiectele pe care le găsește atunci când clienții părăsesc casa.
Proprietara unui Airbnb colecționează obiectele uitate de oaspeți - Le-aș putea vinde, dar încerc să le returnez

Cu ajutorul familiei sale, Sofia a renovat imensa casă lăsată de bunicul ei. Deoarece casa poate găzdui până la 13 persoane, a decis să o închirieze pe Airbnb. Fata originară din Texas, Statele Unite, povestește pe contul său de pe TikTok ce înseamnă să fii proprietara unei case care găzduiește persoane care aleg confortul casei mai în loc de o cameră la hotel.

Sofia a explicat că de fiecare dată când oaspeții ies din casă, uită câte ceva, iar obiectele au adesea o mare valoare.

Tânăra a prezentat povestea vilei pe care o închiriază pe Airbnb. „Ne-am pus casa pe Airbnb în februarie anul trecut, după ce bunicul meu a murit, iar bunica s-a îmbolnăvit și a fost internată într-un azil. Nu aș fi vândut niciodată casa pentru că bunicul meu a construit-o cu atât de mult efort, dar era prea mare pentru mine și frații mei. Deci, am preluat ipoteca și acum am închiriat pe Airbnb. Ne place foarte mult această afacere pentru că este și distractivă”, spune Sofia.


Valoarea obiectelor adunate în ultimele luni și se ridică la peste 1.000 de dolari 

 

”Când oaspeții pleacă din casă, eu și familia mea ne ocupăm de curățenie și treburile casnice și tot ceea ce găsim este incredibil. Am estimat valoarea tuturor obiectelor pe care le-am adunat în ultimele luni și se ridică la peste 1.000 de dolari. Am găsit obiecte și paltoane de marcă, bijuterii, accesorii de păr sau produse pentru îngrijirea pielii. Dacă aș vinde totul, aș câștiga foarte mult, dar suntem sinceri și îi sunăm pe proprietari pentru a le  return lucrurile uitate”, a dezvăluit femeia.

Tânăra explică că oaspeții lasă neatinse pungi de chipsuri sau alimente în frigider. În acest caz,mâncarea este lăsată pentru următorii oaspeți.

”Personal nu am probleme când oaspeții lasă lucruri pe care ceilalți oaspeți le-ar putea folosi. Mâncarea nedeschisă, de exemplu, o lăsăm în cămară sau frigider și lăsăm o notă pentru următorul oaspete că este liber să folosească orice în casa noastră! Îmi place faptul că nu există risipă și că oferim oaspeților mult mai mult decât experiența tipică Airbnb”, a mai spus Sofia.

 

@sopapilla89k What our guest left behind in our Airbnb, part 6! I really do wonder if they made cupcakes!!! ##airbnb##airbnbexperience#a#airbnbhostc#comevisitt#texasf#fypt#texascheckC#CapCutf#fypシf#fortworth ♬ original sound - Kaiser

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel