Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prognoză meteo Italia, 4-5 mai 2024. Cum va fi vremea de Paște
WhatsApp
După perioade de instabilitate atmosferică, Italia se pregătește să primească un weekend însorit și cald, perfect pentru activități în aer liber și relaxare.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: unsplash.com

După zile de instabilitate meteorologică și evenimente extreme, weekendul aduce o respirație binemeritată Italiei, cu promisiunea unei vremi prielnice și a unei creșteri semnificative a temperaturilor.

Cum va fi vremea de Paște în Italia 

 

Sâmbătă, 4 mai, se anunță condiții meteorologice plăcute, cu cer senin sau ușor noros în Sicilia, iar în restul Italiei, înnorări temperate, alternate cu momente de vreme bună. Precipitațiile vor fi reduse, limitate în principal la zonele montane, în timp ce temperaturile maxime vor înregistra o creștere semnificativă, mai ales în regiunile Tireniene. Vânturi moderate de Mistral sunt prognozate în sud.

Duminică, 5 mai, vremea bună se menține, cu cer senin sau ușor înnorat pe anumite regiuni precum coasta Adriatică, Basilicata, Calabria și Sicilia. În restul Italiei, înnorările vor fi mai persistente, dar vor fi și momente de vreme senină, mai ales în Centru-Sud și Insule. Vor fi precipitații izolate și de scurtă durată în zonele alpine și Liguria. Temperaturile maxime vor continua să crească, în special în sud și pe insule, iar vânturile vor fi în general de intensitate slabă.

Citește și: Muncitor din Italia, concediat după ce a fost prins în concediul medical cărând baxuri cu apă. Judecătorul îi dă dreptate

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel