Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Producător de FILM, căutat de SCAFANDRI, într-un lac. Este unul dintre cei mai BOGAŢI oameni din Polonia
WhatsApp
Echipele de intervenţie din Polonia au început luni operaţiunile de căutare a producătorului de film Piotr Wozniak-Starak, care a dispărut duminică după ce a căzut într-un lac în timpul unei plimbări cu o barcă cu motor, informează DPA. 

Fundul lacului Kisajno din nord-estul Poloniei este scanat în prezent cu ajutorul unui sonar. Familia producătorului Wozniak-Starak, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Polonia, deţine o vilă pe malul acestui lac. 

O femeie în vârstă de 27 de ani a declarat Poliţiei poloneze că a căzut la rândul ei în apele lacului alături de partenerul ei de viaţă, duminică, după ce o barcă cu motor a executat un viraj brusc. 

Citeşte şi: Adolescentă PRINSĂ la graniţă. Voia să FUGĂ în Polonia fără acordul părinţilor

Identitatea bărbatului dispărut în apele lacului a fost confirmată luni de Biroul Procuraturii pentru Agenţia de Presă Poloneză.

Piotr Wozniak-Starak este fiul vitreg al lui Jerzy Starak, un magnat al sectorului farmaceutic din Polonia. Producătorul de film este căsătorit cu Agnieszka Wozniak-Starak, o jurnalistă de televiziune. Cuplul a apărut frecvent în paginile tabloidelor poloneze. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel