Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Procuror, bătut măr, legat de gât și târât cu mașina pe șosea
WhatsApp
Un procuror a fost bătut, după care legat de gât cu o frânghie și tractat cu mașina pe asfalt, câțiva metri. S-a întâmplat recent într-o parcare din satului Gavriini, din regiunea rusă Kurgan.
Procuror, bătut bătut măr, legat de gât și târât, mai mulți metri, de o mașină. Agresorul a fost dus la audieri

O filmare arată cum procurorul adjunct al districtului Kataysky, Dimitrii Deduli, a fost tras pe pământ de către o mașină. Pe filmare se observă că atacatorul și procurorul se certau. La un moment, atacatorul a început să-l lovească pe omul legii. După ce l-a pus la pământ, atacatorul l-a legat de gât pe Dimitrii Deduli cu un cablu de remorcare. Celălalt capăt al cabului a fost legat de mașină. Bărbatul a urcat în automobil și a demarat, târându-l pe procuror câțiva metri, de-a lungul drumului.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru tentativă de omor. Oamenii legii au identificat deja un suspect, fiind vorba despre patronul unei ferme locale, Amanzhol Sautbaev, în vârstă de 37 de ani, care este nepotul soției procurorului. Individul a fost plasat în arest la domiciliu. Asta deși anchetatorii au cerut să fie trimis la un centru de detenție înaintea procesului, relatează iz.ru.

Motivele conflictului dintre cei doi bărbați sunt încă necunoscute. Sautbaev se ocupă de creșterea bovinelor de lapte și produce lactate de câțiva ani. Procuratura din districtul Dalmatovsky a subliniat că procurorul Dimitrii Deduli era în concediu la momentul atacului.

 

Un primar a fost găsit mort pe veranda casei. Bărbatul avea o rană provocată de glonţ

 

Reamintim că și în Ucraina a avut loc un atentat împotriva unui funcționar public. Corpul neînsufleţit al primarului oraşului ucrainean Krivoi Rog, din regiunea Dnepropetrovsk, a fost descoperit pe 15 august, cu o rană de glonţ, a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski şi poliţia naţională, conform AFP.

Trupul lui Konstantin Pavlov, 48 de ani, a fost găsit pe veranda casei sale, a adăugat preşedintele ucrainean pe Telegram, subliniind că anchetatorii investighează scena crimei.

Responsabili ai poliţiei urmează să-i prezinte elemente preliminare ale anchetei luni, a precizat el. Krivoi Rog, un important centru industrial situat în sud-estul Ucrainei, este oraşul natal al lui Zelenski.

"Potrivit primelor informaţii, corpul unui bărbat cu o rană provocată de glonţ a fost descoperit la intrarea în locuinţa sa", a comunicat la rândul său poliţia. Preşedintele Zelenski a promis să supervizeze personal ancheta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel