Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Probleme la ieșirea din România după restricţiile de Paște impuse de Ungaria
WhatsApp
Traficul este intens la ieșirea din România, iar tirurile așteaptă la cozi foarte lungi, după restricţiile de circulaţie impuse de Ungaria în timpul Paștelui catolic.

Potrivit Poliției de Frontieră, marți, în punctele de trecere a frontierei de la granița româno-ungară, se înregistrează timpi de aşteptare ridicaţi pe sensul de ieşire din ţară pe arterele destinate tirurilor. În plus, autorităţile maghiare efectuează verificări suplimentare pentru acest tip de mijloace de transport, mai anunță polițiștii români.

Problemele au apărut ca urmare a restricţiilor de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj impuse de autorităţile ungare în timpul sărbătorilor pascale catolice.

 

„A fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire din ţară”

 

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru stabilirea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului, care să vizeze suplimentarea personalului în partea ungară şi deschiderea unor artere suplimentare pentru verificarea tirurilor.

„A fost mărit numărul arterelor de control pentru automarfare pe sensul de ieşire din ţară, atât în P.T.F. Nădlac II (se lucrează pe 8 artere), cât şi în P.T.F. Vărşand (se lucrează pe 3 artere), P.T.F. Borş (se lucrează pe 3 artere), P.T.F. Borş II (se lucrează pe 4 artere) şi PTF Petea (2 artere).Totodată, în primele ore ale zilei, de la ridicarea restricţiilor impuse de autorităţile maghiare, poliţiştii de frontieră de la graniţa cu Ungaria au efectuat formalităţile specifice pentru 3.500 de automarfare, dintre care 3.100 au fost pe sensul de ieşire”, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Ca să evite problemele, șoferii trebuie să folosească toate punctele de trecere a frontierei din județele Satu Mare, Bihor, Arad și Timiș, relatează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel