Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Principalul suspect în cazul Doinei, tânăra doctoriță ucisă în Franța, arestat și încarcerat
WhatsApp
Suspectul în cazul uciderii tinerei românce din Amiens a fost arestat.
O tânără doctoriță româncă, ucisă în Franța. Doina se pregătea pentru examenul de rezidențiat

După ce Doina J., în vârstă de 31 de ani, a fost găsită înjunghiată mortal într-un apartament din apropierea gării Amiens, un suspect a fost inculpat și încarcerat. Se crede că această crimă are legătură cu o tentativă de jaf, potrivit Courrier-Picard.fr.

Tânăra doctoriță de 31 de ani din Galați, Doina Jurcă, care a fost găsită înjunghiată într-un apartament din Franța, aduce la suprafață detalii cutremurătoare. Victima se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul și îndeplini visul de a deveni medic cardiolog. Cu toate acestea, destinul său s-a schimbat dramatic atunci când a fost descoperită moartă, într-un apartament închiriat prin intermediul platformei Airbnb.

Conform publicației franceze Courrier-Picard, procurorul general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, a confirmat că Doina Jurcă și-a pierdut viața în urma unor răni provocate prin înjunghiere. Tânăra, originară din raionul Cahul, Republica Moldova, și stabilită de mulți ani în România, absolvise Facultatea de Medicină la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Cu o situație financiară stabilă și logodită cu administratorul unui om de afaceri din Galați, planurile sale pentru viitor păreau promițătoare. Urma să se căsătorească anul viitor, iar viața îi fusese curmată într-un mod tragic și neașteptat.

Logodnicul Doinei, Cosmin Ungureanu, a fost primul șocat de știrea tragică și a făcut declarații cutremurătoare. Potrivit acestuia, principalul suspect este un francez, care ar fi fost reținut. Motivul principal al crimei pare a fi tâlhăria, iar poliția a recuperat bijuteriile victimei de la presupusul criminal. Un lanț și inelul de logodnă ce urmau să fie martorii unui viitor fericit au fost acum recuperați de forțele de ordine.

„Nu doresc nimănui să simtă așa ceva. Nu pot să cred, nu pot să cred”, a declarat Cosmin Ungureanu, logodnicul Doinei, care trăiește acum un coșmar. Acesta a dezvăluit că Doina își dorea să facă rezidențiatul în Franța, iar trupul ei neînsuflețit va fi repatriat în țară.

Și prietenii și colegii Doinei sunt profund marcați de pierderea sa tragică. Cu toții o descriu ca fiind un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze și mereu gata să ajute pe cei din jur.

„Doina este o prietenă foarte bună, pentru că ne-am ajutat la greu, am fost mereu alături una de alta. A venit la mine la nuntă, la botezul fetei. Era un om minunat, mereu cu zâmbetul pe buze. Era un suflet cald, foarte prietenoasă și deschisă”, mărturisește un medic coleg de facultate. Așadar, comunitatea este zguduită de pierderea unei tinere promițătoare și pline de viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel