Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Un tânăr român a mers la spital și le-a cerut medicilor să-i scoată vaccinul din corp
WhatsApp
Medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală au avut parte de o situaţie nemaiîntâlnită până acum. O persoană tânără s-a prezentat la camera de gardă şi a cerut să-i fie scos vaccinul anti-covid din corp. 

Primul caz de "dezvaccinare" din România: Un român a mers la Spitalul Sfântul Pantelimon din București și le-a cerut medicilor să îi scoată vaccinul anti-COVID din corp.

Fiorella Mitoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon, a povestit totul într-o intervenţie telefonică la postul România Tv.

„Noi am fost cei care au tras lozul castigator in aceasta situatie. Este vorba despre o persoană tanara, de la care ar trebui sa avem anumite pretentii legate de o cultura, de un grad de civilizatie şi educaţie.  A venit la camera de garda afirmand ca a fost convinsa de familie sa se vaccineze, dar nu mai doreste vaccinul si ca vrea sa-i fie scos din corp.

Daca a ajuns la concluzia ca acest vaccin este de fapt un cip si ca este un lucru fizic ce poate fi scos pur si simplu, degeaba ne-am stradiut să-i explicam. Aparent a inteles situatia, dar cred ca nu a plecat foarte convinsa”, a povestit purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Pantelimon la România Tv.

Acesta nu este singurul caz ciudat legat de vaccinul împotriva coronavirusului cu care medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon s-au confruntat, mai scrie sursa citată.

„În timpul valulul anterior am avut o persoană de aproape 80 de ani care ne-a spus ca nu s-a vaccinat pentru ca a auzit că acest vaccin dă sterilitate, dânsa având 80 de ani. La asemenea explicatii ramai mut. Din pacate, astfel de motive hilare le-am auzit din partea persoanelor tinere. Este trist ceea ce se intampla”, a mai spus Fiorella Mitoiu.

Un român din Suedia a băut o ladă cu bere ca să "dea afară" vaccinul

 

Un român a băut o ladă cu bere ca să "dea afară" vaccinul, povestește un medic român stabilit în Suedia. Apoi, pacientul s-a simțit amețit, dar nu l-a crezut pe medic că nu din cauza vaccinului, ci a alcoolului.

"Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia 'să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul'. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să 'dea vaccinul afară' ". Și că după aia s-a 'simțit amețit' din cauza 'drăciei ăleia' ”, scrie medicul Laura Ghibu pe Facebook.

Medicul a încercat să-i explice persoanei respective că vaccinul nu poate fi "dat afară cu bere" și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge: "Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere".

Întrebată în comentarii dacă pacientul era român, Laura Ghibu răspunde afirmativ.

O altă persoană comentează postarea medicului spunând că are în jurul său 5 persoane "total antivacciniste, dar care s-au vaccinat fix din același motiv: să plece în străinătate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel