Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primele imagini cu crucișătorul Moscova în flăcări, înainte de a se scufunda
WhatsApp
Pe rețelele sociale au apărut primele imagini care prezintă crucișătorul „Moscova” în flăcări. Imaginile nu au fost până în prezent confirmate de nicio autoritate de stat din Ucraina sau Rusia.

Ministerul rus al Apărării a confirmat, în urmă cu patru zile, scufundarea navei-amiral a flotei ruse din Marea Neagră. 

Fotografii cu crucișătorul „Moscova”, cuprins de flăcări, au fost postate pe Twitter, pe contul „Ukraine Weapns Tracker”, specializat în monitorizarea și centralizarea tuturor imaginile apărute pe Internet care prezintă tehnică de luptă distrusă în cele aproape două luni de război în Ucraina scrie pravda.com.ua.

Se mai poate observa că fotografia a fost făcută de pe altă navă, fără a se cunoaște amănunte despre această navă și pavilionul sub care naviga.

Din imaginile postate pe rețelele sociale, se poate observa crucișătorul „Moscova”, pe linia de plutire, dar extrem de înclinat spre babord (partea stângă a navei).  Crucișătorul este serios afectat de incendiul, izbucnit în partea centrală a navei.  

 

Crucișătorul „Moscova” lovit de armata ucraineană cu două rachete antinavă „Neptun”

 

Pe 14 aprilie, ucrainenii au anunțat că au reușit să avarieze grav crucișătorul „Moscova”, pe care l-au lovit cu două rachete antinavă „Neptun”. Pe de altă parte, Ministerul rus al Apărării a susținut că nava a fost evacuată în urma unui incendiu la bord care a provocat explozia muniției.

În aceeași zi au apărut și primele imagini cu nava „Moscova”, imediat după ce a luat foc. Ulterior, Ministerul rus al Apărării a admis că nava s-a scufundat, din cauza unei furtuni pe mare, în timp ce era remorcată.

Crucișătorul „Moscova”, nava-amiral a flotei ruse din Marea Neagră, este nava care le-a cerut grănicerilor ucraineni de pe Insula Şerpilor să se predea și care a primit în replică celebra înjurătură „Russian warship, go fuck yourself”.

 

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină unele probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi, Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel