Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primele explicații ale IPJ Arad în cazul polițistului care a scos arma din dotare spre șoferul de TIR
WhatsApp
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a precizat, cu privire la imaginile distribuite în mediul online în care se vede un agent ce pare că îndreaptă arma spre un şofer, că este vorba de un cetăţean turc ce nu oprise TIR-ul la semnalele poliţistului. Ulterior, conducătorul ar fi devenit agresiv, susțin reprezentanții IPJ Arad.
Primele explicații ale IPJ Arad în cazul polițistului care a scos arma din dotare spre șoferul de TIR

„Din primele verificări, s-a stabilit că un poliţist al Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, aflându-se în timpul serviciului, a pus în funcţiune semnalele luminoase, pentru oprirea unui ansamblu rutier. Şoferul acestuia nu a oprit, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior oprit pe DN 7, la intersecţie cu breteaua de coborâre de pe A1. Conducătorul auto, un cetăţean turc, a coborât din autoutilitară şi a devenit agresiv prin vorbe şi comportament, motiv pentru care agentul de poliţie a întins mâna pentru a păstra o distanţă de siguranţă. Totodată, a scos pistolul din toc, arma fiind orientată în plan vertical”, a transmis, marţi, IPJ Arad, potrivit Digi24.

Conform sursei citate, şoferul „şi-a revizuit comportamentul, devenind cooperant, a înmânat documentele solicitate de poliţist, în urma verificărilor nefiind constatate nereguli”.

 

Un polițist a îndreptat arma spre un şofer de TIR

 

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, pentru a se stabili dacă au fost încălcate regulile deontologice şi luarea de măsuri legale, dacă se impun, notează Agerpres.

Imagini video cu un polițist care îndreaptă arma spre un şofer de TIR, pe Autostrada A1 Deva - Nădlac, au apărut pe reţelele de socializare, acestea fiind surprinse de camera video aflată pe bordul unei maşini. 

Evenimentul a avut loc la data de 26 decembrie, pe autostrada A1 Deva - Nădlac.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel