Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul primăriei a luat foc, a fost găsit. Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă
WhatsApp
Mihai Marin, edilul comunei Beleți-Negrești, din județul Argeș, care fusese dat dispărut la câteva ore după ce sediul Primăriei a fost cuprins de un incendiu, care ar fi fost provocat intenționat, a fost prins.
Primarul din Argeş, dispărut după ce sediul primăriei a luat foc, a fost găsit. Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă

Bărbatul a fost găsit într-un pârâu și transportat la spital, cu hipotermie. Potrivit primelor informații, primarul Mihai Marin ar fi încercat să-și pună capăt zilelor.

Mihai Marin, edilul comunei Beleți-Negrești, din județul Argeș, fusese dat dispărut de rude în decursul serii de luni, după ce un incendiu a distrus, în noaptea de duminică, arhiva care se afla în sediul primăriei.

Bărbatul ar fi făcut un accident cu mașina, în noaptea de luni spre marți, în județul Gorj, fiind vorba de o autoaccidentare, iar edilul conducea mașina Primăriei. După accident, bărbatul a fost rănit și a mers la spital. Acesta ar fi suferit o fractură de claviculă, scrie realitatea.net

Incendiul violent a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în județul Argeș, la Primăria Beleți-Negrești, unde o anexă a fost mistuită de flăcări

Citeste si: Primarul din comuna Beleți-Negrești, dat dispărut, după ce sediul primăriei a fost incendiat

Au intervenit mai multe echipaje de pompieri. Polițiștii iau în calcul ca focul să fi fost pus intenționat. Totodată, potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, Curtea de Conturi controlase primăria cu doar câteva zile înainte de izbucnirea incendiului de proporții.

Un alt incendiu violent a avut loc la începutul lunii decembrie la o școala din Suceava. 

 

Incendiu violent la o școală din Suceava: O sală de clasă a ars

 

Pompierii militari au intervenit, în dimineața zilei de 3 decembrie, la stingerea unui incendiu izbucnit într-o şcoală din orașul Gura Humorului. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, pompierii militari au acționat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o şcoală dintr-un cartier al oraşului Gura Humorului, informează Agerpres. De asemenea, potrivit ISU Suceava, focul ardea mocnit, cu degajări mari de fum.

Școala din cartierul Boureni are două săli de clasă şi o încăpere destinată grădiniţei, iar incendiul se manifesta în cea din urmă. Din primele informații, s-a constatat, la o primă evaluare că podeaua a ars pe o suprafaţă de aproximativ 40 de metri.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD. Incendiul a fost localizat, pompierii urmând să stabilească cauza probabilă care a dus la izbucnirea acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel